Elbtal Plastics, LIVE and in COLOUR

Aquanale was een geslaagde beurs voor Elbtal Plastics, we kijken met plezier terug op deze succesvolle dagen in Keulen. Na een lange pauze, waarin we persoonlijke contacten moesten beperken, konden we jullie daar eindelijk weer face to face ontmoeten. Live and colour, wat een geweldig gevoel!

Maar niet alleen de Aquanale gaf een goed gevoel, ook onze producten zorgen voor fantastische momenten – en dit voor een langere tijd dan slechts enkele dagen.

Ons versterkte zwembadmembraan elite® is het ideale bekledingsmateriaal, vooral voor grote zwembaden, zoals hotelzwembaden, commerciële zwembaden en grote waterparken. Dankzij het revolutionaire oppervlak scoort dit zwembadmembraan met een uitstekende chloor-, uv- en algenbestendigheid. Dit maakt schoonmaken makkelijker dan ooit. elite® overtreft ook de norm EN 71-3 voor de kunststoffen die in de speelgoedindustrie worden gebruikt om kinderen te beschermen tegen gevaarlijke elementen. De verscheidenheid aan kleuren stelt geen grenzen aan uw verbeeldingskracht. elite® antislip zwembadmembranen met hun speciale antislipoppervlak bieden maximale veiligheid bij zwembadingangen en trappen. elite® – De toekomst in zwembaden.

En last but not least kunt u zich ook verheugen op nieuwe producten. Bent u al nieuwsgierig?

Elbal Plastics – We kennen zwembaden.

Meer info:
www.ELBEpools.com