En de winnaars zijn …

‘Digitaal’ galadiner van de wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- en Zwemvijverbouwer” brengt de sector samen zonder besmettingsgevaar!

Zo’n 250 zwembad-, wellness- en zwemvijverbouwers en andere professionals, logden zich afgelopen vrijdagavond 3 december 2021 in voor een livestream van de huldiging. Tijdens het gala werden de winnaars getrakteerd op een culinaire galadinerbox, samengesteld door het Hof te Rhode. Alle aanwezigen konden dus vanuit de veiligheid van hun eigen woning genieten van enkele overheerlijke gerechten.

Deze wedstrijd is in 2021 overigens al aan zijn 16e jaargang toe en blijft een hoogtepunt voor de sector. De deelnemers hadden de mogelijkheid om zich tot en met eind juni met hun beste projecten in te schrijven voor de wedstrijd. Een professionele jury, bestaande uit vakmensen uit verschillende disciplines, heeft elk project beoordeeld via video-referenties die werden opgenomen tijdens zeer corona-veilige plaatsbezoeken. (In normale omstandigheden bezoekt de voltallige jury steeds ieder project.) Na een uitvoerige deliberatie van de jury werden alle laureaten zorgvuldig uitgekozen. Winnaars gebruiken deze prestigieuze wedstrijd namelijk als een marketingtool om de kwaliteit van hun werk te benadrukken. Het niveau is dan ook zeer hoogstaand. Deze wedstrijd vergroot niet enkel de visibiliteit van de winnaars, ze zorgt ook voor een algemene verbetering van het niveau dat in de sector wordt gehanteerd. Techniek, kwaliteit van de afwerking, originaliteit, innovatie en veiligheid zijn de factoren waarop de winnende projecten worden beoordeeld. Maar liefst 50 professionals van over heel België werden bekroond. De organisatie spreekt dan ook over een zeer geslaagde editie.

De lijst met winnende projecten kan u terugvinden vanaf 06/12/2021 op zwembadenplus.be of door een digitale catalogus aan te vragen via [email protected]. De catalogus is beschikbaar vanaf hetzelfde moment.