De nieuwste Maytronics robots vind je bij SCP Benelux!

In het kader van onze geprivilegieerde samenwerking met Maytronics, is SCP Benelux verheugd om de komst van nieuwe robots van deze wereldberoemde fabrikant aan te kondigen.

NIEUWE ROBOTS VOOR PRIVÉZWEMBADEN – MET DE “PICK ME UP” FUNCTIE
Reiniging van bodem, wanden en waterlijn. MyDolphin™Plus wifi connected mobiele app, verbinding met de Cloud in real-time, wekelijkse programmering dankzij de IOT box en transportwagen inbegrepen. Wij bieden twee nieuwe modellen aan.

Model « Zenit 55 » – exclusief bij SCP
De nieuwste toevoeging aan de ‘Zenit’-reeks pakt het hardnekkigste vuil aan en is geschikt voor zwembaden tot 15 m lang. De Zenit 55 heeft een extra afdichting voor groot vuil, een weekprogramma, handmatige bediening en de ‘Pick me up’-functie.

Model « Z4i » – exclusief bij SCP
Dit nieuwe model in de ‘Z’-reeks biedt ongeëvenaarde prestaties en is geschikt voor privézwembaden tot 15 m lang. Hij beschikt over vier reinigingsstanden, wekelijkse programmering met keuze uit verschillende cyclustijden, handmatige bediening, een “filter vol”-indicator alsmede de “Pick me up”-functie.

NIEUWE ROBOTS VOOR OPENBARE ZWEMBADEN

Model « ProX90i »
De ProX90i-robot voor openbare zwembaden is de beste onder de commerciële zwembadreinigers. Ontworpen voor zwembaden tot 20 m, met drie reinigingsstanden, keuze uit verschillende cyclustijden, twee filtratiesystemen om uit te kiezen en met een gewicht van 11 kg reinigt deze robot bodem en wanden. Uitgerust met de MyDolphin™Plus mobiele app via wifi, real-time verbinding met de Cloud en inclusief transportwagentje. Navigatie door het scannen van het zwembad + het “Maze” reinigingsproces.

Model « ProX1 »
Het ProX1-model voor openbare zwembaden tot 20 m lang is uitgerust met twee gecombineerde borstels, twee tractiemotoren en een bijzonder krachtige zuigmotor. Reinigen met een labyrint algoritme en XXL filtercapaciteit en -oppervlakte: 4 liter en 0,620 cm². Een extractiehandvat, een dekselvergrendeling bovenop, rupsbanden waarop de robot zich voortbeweegt, een actieve borstel vervolledigen dit model.

Model « 2×2 Pro Gyro » 
De 2×2 Pro Gyro is ontworpen voor commerciële zwembaden tot 33 meter! Dit model biedt drie duurzame reinigingsstanden, weegt 44 kg en wordt geleverd met afstandsbediening en transportwagentje. Hij reinigt de zwembadbodem en -wanden met behulp van twee actieve borstels, die 1,5 keer sneller draaien dan de robot, en zijborstels.

Neem voor meer informatie contact op met uw vertegenwoordiger of per e-mail via [email protected].

SCP… Uw distributeur

Meer info:
SCP BENELUX NV
Maalbeekweg 21 – B-1930 Zaventem
+32 (0)2 386 03 40
[email protected]