De opleidingsdagen van de BSPA

Voor het tweede jaar op rij organiseerde de BSPA een vierdaagse opleiding voor zwembadprofessionals. De lessen werden gehouden in samenwerking met het vooraanstaande Lyceum van Pierrelatte in Frankrijk. De opleidingsdagen waren ook dit jaar een succes!

Vlaamse en Waalse zwembadprofessionals werden door de BSPA verwelkomd voor professionele opleidingen in Geel en Perwijs. De zwembadprofessionals kon kiezen uit twee opleidingsmodules. Opleiding één ging dieper in op elektriciteit en waterbehandeling, opleiding twee  behandelde hydraulica en lekdetectie. Beide modules bestonden uit een theoretisch en een praktisch deel.

Om de deelnemers zo persoonlijk mogelijk te begeleiden werden de groepen bewust klein gehouden tijdens de technische praktijklessen. Aan het einde van de opleiding moesten alle deelnemers een ‘examen’ afleggen. Wie slaagde voor de test mocht een officieel certificaat in ontvangst nemen.

Wil je op de hoogte blijven van de volgende opleidingen van de BSPA? Hou dan de website www.bspa.be en www.zwembadenpro.be in de gaten. Indien je bedrijf onder PC 124 (bouwsector) valt, kan je subsidies aanvragen voor deze opleidingen via de confederatie van de bouw.