Control Station van Hayward: eenvoudige bediening op afstand


Gemakkelijk te installeren en te bedienen, de
Control Station van Hayward is aangepast aan het gebruik van particulieren en professionals die verantwoordelijk zijn voor het beheer van een zwembadpark.

De pluspunten:

  • Integraal beheer van externe waterbehandeling: meting en regeling van pH en ORP (Redox), alert in geval van afwijkingen, automatische productinjectie (vloeibaar chloor, broom, actieve zuurstof …) indien nodig.
  • Constante bewaking van parameters, nauwkeurige aanpassing van de benodigde hoeveelheden, waardoor het verbruik wordt verminderd en behandelingen met shockchloor worden toegepast.
  • Compatibel met conventionele filtratie of variabele snelheden.
  • 4 extra relais en 1 relais geleverd met 230 V beschikbaar voor verwarming, verlichting en optionele uitrusting zoals zwembadanimatie.
  • Optionele gratis chloorsonde voor publieke zwembaden.

De leuke “Hayward Poolwatch” -applicatie op je smartphone of tablet maakt dit product compleet op afstand te bedienen. En dat voor zowel het persoonlijk als professioneel beheer van een zwembadpark. Bij afwijkende waarden van bijvoorbeeld pH of chloor, krijgt de gebruiker een waarschuwing. Deze waarden kunnen op afstand worden bijgesteld.

Meer info op www.hayward.fr