De perfecte ontspanning in slechts enkele stappen!

Met EasyStar van BINDER wordt het heel gemakkelijk om het vakantiegevoel in huis te halen. Deze tegenstroomsysteem met gepatenteerde turbine-technologie transformeert elk zwembad in een fitness- en wellnessoase waarin jij je kunt afsluiten van het dagelijkse leven. Dankzij het ingenieuze ontwerp kan het EasyStar-retrofitsysteem snel en eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande zwembaden.

De brede en krachtige stroom van het water laat zich moeilijk doorzwemmen waardoor zelfs eigenaars van kleine zwembaden continu kunnen trainen zonder zich constant te hoeven omdraaien.

EasyStar is ook geschikt voor ontspanningsoefeningen of voor een vrolijke plons, en is daarom de ideale aanvulling op elk zwembad. Het systeem is verkrijgbaar in zes vermogensniveaus met volumestromen van 160 tot 550 m3/h. EasyStar wordt gemakkelijk bediend met de afstandsbediening of de HydroStar-app voor Android/iOS (beschikbaar in de Google Play Store/App Store).

In enkele eenvoudige stappen wordt de EasyStar geïnstalleerd door onze gespecialiseerde dealers. Het systeem wordt over rand van het zwembad gehangen en stevig vastgeschroefd. Dure grondwerken of elektrische installaties zijn niet nodig, een stroomaansluiting is voldoende.

EasyStar is echter niet alleen eenvoudig te installeren, maar ook zeer onderhoudsvriendelijk: aangezien de glijlagers van de aandrijving door het water worden gesmeerd, slijten ze nauwelijks. Het retrofitsysteem verbruikt ook slechts 20 tot 50 procent van de elektriciteit die andere pompgestuurde tegenstroom-installaties nodig hebben.

BINDER lanceert in de loop van het jaar een led-lichtring als accessoire van EasyStar. De led-cirkel benadrukt de tijdloze elegantie van het systeem, dat al de gerenommeerde German Design Award heeft ontvangen. Het veelkleurige licht zorgt ook voor een heel bijzondere sfeer in het zwembad.

Meer info: www.hydrostar-binder.de/be