Alpha Industries bezorgt je een geweldige thuisvakantie!

In deze bizarre tijden is op vakantie gaan helemaal niet meer vanzelfsprekend en misschien zelfs onmogelijk wanneer je het over buitenlandse reizen hebt. Door COVID-19 hebben mensen de tijd om de tuin op orde te brengen en over het vakantiegevoel thuis na te denken. Wat is er mooier dan in een sauna of infraroodcabine zitten met zicht op een ondergaande of zelfs opkomende zon?

Natuur en buitenlucht hebben een extra positief effect op het welzijn van de mens. Bovendien is regelmatig gebruik van een (infrarood)sauna goed voor het immuunsysteem, hetgeen nu extra belangrijk is. Heb je geen elektrische aansluiting in de buurt? Geen probleem, wat dacht je van een authentieke sauna die je met hout moet opstoken, een rustgevend ritueel op zich.

Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een complete wellnessinstallatie te installeren in een poolhouse. Een mix van (infrarood)sauna, hammam, spa en een belevingsdouche maken van je tuin een wellnessparadijs waarin het heerlijk vertoeven is. Liever een moderne of klassieke look? Geïntegreerd in een gebouw of losstaand? Een fabricatie op maat en afwerking in de meest uiteenlopende materialen … Alpha Industries kan jouw dromen waarmaken.

www.alpha-industries.eu