De voordelen van een high-quality Aquadeck®

Een automatische zwembadafdekking dient meerdere doelen: veiligheid, functionaliteit, energiebesparing, design, gebruiksgemak … en intelligentie. Elk aspect is voor Aquadeck® even belangrijk. Bij een boek valt de cover meteen op. Dat geldt ook voor de cover van het zwembad. Het is de eerste kennismaking en het roept direct een gevoel op. Maar Aquadeck® gaat nog verder. Dankzij een Aquadeck® zwembadafdekking kun je naast esthetiek, ook rekenen op een aantal andere voordelen.

Design
Close to be perfect! Een gesloten Aquadeck® is helemaal in harmonie met je zwembad en vormt een prachtig plaatje in je tuin. Aquadeck® creëert een strak enluxueus design. Voor elk project, voor elke tuin, bestaat er een bijpassende Aquadeck® afdekking. De lamellen gaan mooi op in het landschap van je zwembad en tuin, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Naast de verschillende kleuren kun je ook kiezen uit twee soorten materialen: het standaard materiaal pvc en polycarbonaat (PC) voor een nog hogere kwaliteit en een langere levensduur en fraaiere uitstraling.

Extra garantie op techniek
Met Aquadeck® kies je voor topkwaliteit. Uit overtuiging van onze kwaliteit, hanteren we zeer ruime garantievoorwaarden. Wij bieden vijf jaar garantie op de techniek en op de lamellen zowel polycarbonaat als pvc (wit en grijs).

Anti-alg
De tóp van onze lamellen, onze zelf ontwikkelde anti-alg lamel, verstopt de algengroei niet, maar voorkomt deze juist. Door de toepassing van een innovatieve sleuventechniek, ontstaat verversing en doorstroming in de lamel met het zwembadwater. Door de aanwezige desinfectie van het zwembad water, breken en voeren we de algen af. Bij het openen en sluiten van de afdekking stroomt water via de sleuven in een roterende beweging door de koppelkamer van de lamel, elke keer weer. Het water tilt het vuil en de algen op en voert het af. Een slimme oplossing die ervoor zorgt dat onze anti-alg lamel zelfreinigend is.

Veiligheid
De veiligheid in en rond je zwembad is van essentieel belang. Aquadeck® past een scala aan veiligheidsvoorzieningen toe op het lamellensysteem. Het driekamer compartiment verhoogt het drijfvermogen van de lamellen. Een optionele grijpbeugel direct onder de waterlijn, kan extra veiligheid bieden. Bovendien kun je een Aquadeck® afdekking te allen tijde zowel mechanisch als elektrisch openen en sluiten.

Solar Lamellen
Aquadeck® heeft een hoogwaardig assortiment solar lamellen. Solar lamellen zijn erg populair. De lamellen hebben een transparante bovenkant en een hittebestendige zwarte onderlaag om optimaal gebruik te maken van zonne-energie. Het resultaat? Gratis verwarming van het zwembadwater en de solar lamellen verlengen bovendien het zwemseizoen.

100% waterdichtheid
Een Aquadeck® vormt een elegant geheel met je zwembad. Onze productie werkt met een innovatief geautomatiseerd dubbel hechtingsproces (ultrasoon lassen én afdichten met silicone kit). Daarmee beperken we de relatieve luchtvochtigheid in de lamellenkamers tot een minimum. Een garantie op 100% waterdichtheid.

Meer weten?
Surf naar www.aquadeck.nl

Meer info:
+32 56 78 20 57
[email protected]
www.polletpoolgroup.eu