Download nu de kersverse PPG Catalogus 2024

De gloednieuwe PPG Catalogus 2024 is beschikbaar! Op dit moment rollen de fysieke exemplaren over de drukpers en binnenkort belanden ze bij de PPG-zwembadbouwers in de brievenbus. In tussentijd nodigen we je uit om alvast een kijkje te nemen in de digitale versie en het vernieuwde assortiment voor het komende zwembadseizoen te ontdekken.

We stellen met trots enkele nieuwe producten voor: 

  • Dolphin Liberty en Fairland WarriorX: de meest recente snoerloze zwembadreinigers 
  • Mister Pure: visualiseert in één oogopslag de kwaliteit van het zwembadwater 
  • Wattr: deze nieuwste generatie pool controller levert de zwembadeigenaar een aanzienlijke energiebesparing op én biedt absoluut comfort

Klik hier om de online PPG Catalogus 2024 te downloaden en ontdek het uitgebreid aanbod zwembadcomponenten en -oplossingen. Een catalogus mét prijzen bekijken? Login op de webshop van PPG Belgium en ga naar ‘Catalogues’ in de download-sectie. De nieuwe tarieven gaan van kracht vanaf 1 februari 2024. Ook de prijzen in je webshop-account worden op 1 februari automatisch aangepast.

Zwembadbouwer maar nog geen klant van PPG Belgium? Vraag jouw PPG catalogus aan!
Alle klanten van PPG Belgium krijgen begin februari automatisch de nieuwe PPG catalogus toegestuurd. Professionals die geen catalogus ontvangen, kunnen uiteraard een exemplaar aanvragen. Ook zwembadbouwers die extra catalogi wensen, kunnen ons contacteren.  

Stuur een e-mail naar [email protected] of bel ons op +32 56 78 20 57. Wij helpen je graag verder! 

Meer info:
+32 56 78 20 57
[email protected]
www.polletpoolgroup.be