Dryden Aqua: AS Control Plus NL overloopzwembaden

INTELLIGENT BEHEER VAN JE OVERLOOPZWEMBAD

AS Control Plus: een zuiniger overloopzwembad, 100% geautomatiseerd
AS Control Plus is een volledig en uniek sturingspaneel dat speciaal ontworpen werd voor overloopzwembaden. AS Control Plus heeft een groot digitaal en multifunctioneel scherm waarmee je alle menu’s eenvoudig kunt doorlopen.

Bespaar minstens 10.000 KWh per jaar met AS Control Plus!
De mooiste zwembaden zijn die met een overloopsysteem. Toch hebben ze een groot nadeel: het verlies aan energie door verdamping die bij het overlopen ontstaat. Wanneer je een 3-wegs klep van Besgo combineert met je AS Control Plus kun je het water in functie van de buitentemperatuur naar de overloop sturen of ook naar de aanzuiging op de zwembadbodem. Zo verminder je de verdamping en dus ook het energieverbruik. Je kan kiezen uit de normale en spaarmodus.

Normale modus
Aanzuiging uit de watergootjes op zonnige dagen voor een optimale watersturing

Spaarmodus
Geen verdamping uit de watergootjes – Geen energieverlies!

In de spaarmodus (directe aanzuiging uit het zwembad) loopt het water niet over. Zo worden de verdamping en het energieverlies aanzienlijk teruggedrongen. Met een investering van circa 3000 EUR kun je minstens 10.000 kWh per seizoen besparen. Bovendien wordt de filter zo automatisch teruggespoeld voor een gemakkelijk onderhoud.

Meer info:
www.aquasolar.ch