Duik in de nieuwe editie van ZwembadenPro 

De nieuwste editie van ZwembadenPro is een must-read magazine geworden voor elke professional in de sector. Het nieuwe nummer gidst je door het huidige economische landschap. O.a. op de renovatiemarkt liggen er voor professionele zwembad-, zwemvijver- en wellness-specialisten mooie kansen voor het grijpen.

Om je een idee te geven welk toebehoren geschikt is voor het verduurzamen van een zwembad hebben we een energiedossier voor je samengesteld. In hetzelfde artikel geven we je ook alvast een duidelijke samenvatting van wat de nieuwe Europese norm EN 17645 juist inhoudt.

Andere interessante artikels zijn ‘NOA outdoor living – Een uniek inspiratiepark voor het buitenleven’ waarin je kennismaakt met deze unieke buitenshowroom; en ‘Afkoelen en andere tendensen in wellness’ waarbij m. Heeren, CEO van Alpha Industries, toelicht welke tendensen we op korte termijn in de wellnessindustrie mogen verwachten.

Met het artikel ‘Sponstuin’ wordt je geïnspireerd om efficiënter om te gaan met waterinfiltratie en verharding. En in het artikel ‘Waterbehandeling een kwestie van evenwicht’ vertelt mevr. Christel Ageorges, docent aan het UFA Pierlatte, je alle ins en outs over de parameters van het zwembadwater.

ZwembadenPro kan je begin juni verwachten in je brievenbus.
Heb je eind junil nog geen kopie ontvangen?
Vraag er dan een aan via zwembadenpro.be

Tot binnenkort in je brievenbus!

Het ZwembadenPro-team