WaluDeck … En plots wordt uw zwembad een terras!

Met de komst van Walter Pool, is het gamma aan mogelijkheden dat T&A Group kan aanbieden voor het afdekken van zwembaden, nogmaals uitgebreid.

WaluDeck is revolutionair op het gebied van zwembadafdekkingen. Dit mobiele terras, een perfecte mix van esthetiek en veiligheid, is 100% veilig en verandert het zwembad in minder dan 2 minuten tijd in een outdoor loungeruimte. Het concept wint elk jaar aan populariteit  dankzij zijn elegante en slimme design. 

Binnen het WaluDeck-gamma zijn er 2 modellen: “Origin” en “Flat”
WaluDeck Origin is het eerste mobiele terras dat Walter Pool op de markt heeft gebracht. Het heeft een zeer stevig ontwerp met een aanzienlijke draagkracht tot 2 ton dat uiterst geschikt is voor het afdekken van zwembaden -al dan niet in vrije vorm- en zwemspa’s. Door het combineren van een aantal standaardmodules (84 mogeijkheden) is het terras perfect te integreren in de beschikbare buitenruimte. Tot op heden werd het terras standaard afgewerkt met MOSO-hout, een massieve plank, gemaakt van geperste en thermisch gemodificeerde bamboe strips. Maar vanaf de zomer van 2023  kan WaluDeck Origin ook afgewerkt worden met tegels naar keuze, zolang ze de afmetingen  60 x 60 x 2 cm niet overschrijden. Indien gewenst kan het terras van een motorisering worden voorzien zodat het openen/sluiten nog vlotter gebeurt.

Walter Pools WaluDeck

De WaluDeck Flat is het mobiele terras dat gekenmerkt wordt door zijn geringe en elegante hoogte. WaluDeck Flat is verkrijgbaar in een beperkt aantal afmetingen die uit stock leverbaar zijn. Net zoals zijn grote broer Origin, is WaluDeck Flat optioneel met isolatie verkrijgbaar.  

Bekijk hier het filmpje!

Meer info: 
[email protected]