Een groot succes voor de nocturne van CF Group Benelux

In juni opende een nieuwe vestiging van CF Group Benelux haar deuren in het Vlaamse Gewest. Met de opening van dit filiaal hebben zwembadspecialisten in de provincies Antwerpen, Limburg en Noord-Brabant nu een verkooppunt dicht bij hun bouwplaatsen.

Om deze opening opnieuw te vieren, nodigde de fabrikant-distributeur alle vaklui uit de sector uit voor een heerlijke barbecue op 14 september 2023. Bovendien konden klanten van de Groep profiteren van een exclusieve promotie van 15% op 14 en 15 september 2023, een kans die goed ontvangen werd door de vele bezoekers die aanwezig waren op het evenement.

“Als leverancier zijnde van dit nieuwe filiaal wilden we nauwere banden smeden met vaklui in het Vlaamse Gewest en het zuiden van Nederland. Gezien de vele bezoekers die ’s avonds aanwezig waren, zijn we bijzonder trots op wat we hebben bereikt en zien we de toekomst van de vestiging met vertrouwen tegemoet,” zegt Ludovic Cardenas Fernandez, hoofd communicatie van CF Group Benelux.

Ter herinnering: het nieuwe agentschap is gevestigd op nummer 12, Lilsedijkstraat, 2340 Beerse, en is geopend van maandag tot vrijdag van 8.45 tot 17.00 uur.

Voor meer informatie over de vestiging en de diensten die beschikbaar zijn in de Beerse vestiging, aarzel niet om contact op te nemen met CF Group Benelux via het e-mailadres [email protected] of op +32(0)2 648 17 82.

Meer info:
[email protected]
02 648 17 82