FITT B-ACTIVE Rigid, de buis in PVC-A die schokbestendig en bovendien gemakkelijk te installeren is

FITT B-Active Rigid is de buis in PVC-A van FITT die je zwembad vanaf de bouw en gedurende zijn hele gebruiksduur van lekken vrijwaart: ze is bestendig tegen schokken door onvoorzichtige handelingen en ze past zich aan aan zettingen van de bodem. Dat maakt het gemakkelijk en veilig om ze te installeren.

FITT B-Active Rigid is een buis in PVC-A met een drielagige structuur. Ze wordt geproduceerd met de Shock Wave-technologie die garandeert dat de schokweerstand meer dan 40 keer hoger is dan vereist is volgens testmethodes die in de EN ISO 1452 voorgeschreven zijn.

De buis is samengesteld uit een eerste schokwerende laag met daarna een tussenlaag die verhindert dat barsten zich uitbreiden en met ten slotte de binnenste laag, die in contact staat met het water en die chloorbestendig is.

FITT B-Active Rigid is beschikbaar in lengtes van 1,2, 2 en 4 meter: de lengtes van 2 en van 4 meter hebben een mof om ze sneller te kunnen installeren.

FITT biedt een garantie van 10 jaren en een speciale verzekering van 10 jaren op de buis zelf en tegen alle mogelijke schade aan derden.

FITT B-Active Rigid is bestendig tegen schokken, zelfs bij lage temperaturen (tot -10°C), is ze corrosiebestendig en ze laat geen vervuilende stoffen uit de bodem door. Deze buis is gemakkelijk te installeren en beperkt schade door transport of handling op de bouwwerf.

Meer info: bactive.fitt.com/en/