FITT FORCE zorgt ervoor dat de omgeving van je zwembad schoon en netjes is

De lente is aangebroken en dus verlang je ernaar om buiten te leven, te genieten van buitenruimtes, terrassen en tuinen.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de buitenruimte, is het van essentieel belang om die goed te onderhouden, schoon te maken en op te ruimen. Met FITT Force is dit een fluitje van een cent.

FITT Force is de innovatieve tuinslang voor intensief gebruik, twee keer zo licht en drie keer zo compact als een traditionele PVC-slang en dus ideaal om planten water te geven en terrassen te reinigen, zelfs ruwe oppervlakken.

FITT Force is het resultaat van twee innovatieve technologieën: HD-TECH, dat zorgt voor een zeer hoge slijtvastheid en dat perforaties voorkomt en NTS-mesh technologie, dat soepelheid, wendbaarheid en een constante waterstroom garandeert dankzij de afwezigheid van knopen en verdraaiingen.

FITT Force is vrij van PVC, ftalaten en lood. De slang is plat wanneer ze niet in gebruik is en neemt de klassieke ronde vorm van een tuinslang aan wanneer er water door stroomt. Wanneer je de watertoevoer onderbreekt, keert FITT Force terug naar zijn oorspronkelijke vorm en is hij opnieuw gemakkelijk te hanteren, compact en handig op te bergen.

FITT Force is verkrijgbaar met de FITT Ready kit bestaande uit een compacte lans en fittingen.

De lans heeft een compacte en ergonomische vorm, waardoor hij praktisch en gemakkelijk te hanteren is. Het spuitstuk met hoge capaciteit en continue straal is ideaal voor het verwijderen van vuil rond zwembaden en het reinigen van tuinmeubelen. De zachte rubberen coating en antisliptextuur zorgen voor maximaal comfort, zelfs met natte handen.

FITT Force is flexibel, licht en compact – zelfs qua verpakking –  en is dus de praktische en innovatieve oplossing voor alle reinigings- en onderhoudstaken in buitenruimtes.

Meer info:
www.fitt.com