FLUIDRA België opent nieuw agentschap in Vlaanderen

Altijd in beweging en op zoek naar manieren om klanten en prospecten een sterkere geografische nabijheid te bieden, heeft Fluidra België een Cash & Carry in Temse geopend. Deze nieuwe vestiging, een zelfbediening, biedt een echte nabijheid en een dienstverlening van betere kwaliteit aan de circa 200 klanten en prospecten in de sector. Deze waren eerder verbonden aan het agentschap FLUIDRA in Courcelles.


De nieuwe vestiging biedt een winkelruimte van 650 m2 en een opslagruimte van maar liefst 750 m2. Een ware steun bij het ontwikkelen van de activiteit van elke zwembadprofessional: eenvoudige & strategische toegang, een team dat beschikbaar is voor raad & tips, een permanente voorraad …. Zoveel voordelen om in de onmiddellijke behoeften te voorzien.

Op 16 mei werd het agentschap officieel geopend door Stéphane FIGUEROA, General Manager FLUIDRA België. 
Klanten en pers hadden dan de gelegenheid om het nieuwe agentschap te ontdekken in het bijzijn van de directie & het complete Sales team FLUIDRA België.

Een prettige oplossing voor de klanten van Alain van Eeckhout, Sales Vlaanderen, zij kunnen vanaf nu voor alles wat ze snel nodig hebben terecht bij de nieuwe Warehouse Manger, Yannick Claes.

FLUIDRA België in enkele cijfers
2008, opening FLUIDRA Belgique te Courcelles – Regio Wallonië.
Aanwezig in België en Luxemburg
Omzet 2017: 6,3 miljoen €

Fluidra Belgique
Krijgsbaan 247
9140 Temse
Tel : 0800/ 11 352
[email protected]

Openingsuren gedurende het seizoen :
8h30 – 12h00 en 13h00 – 17h30 (vrijdags tot 16h00)
www.fluidra.com