Speck Pompen krijgt verdeling Behncke zandfilters

Sinds begin dit jaar wist Speck zijn kwalitatief aanbod verder uit te breiden met de hoogwaardige zandfilters van het Duitse Behncke. Deze zandfilters, made in Germany, vormen de perfecte aanvulling op de Speck pompen en zo trekt Speck, meer nog dan voorheen, de kaart van Duitse degelijkheid. De Behncke zandfilter voor het private zwembad; Dresden, Bühne en Berlin, zijn bij Speck uit voorraad leverbaar.

Dresden
De Dresden zandfilter, verkrijgbaar in 500, 600 en 800 mm, is dé standaard voor het private zwembad. Een filterkuip uit glasvezel versterkt polyester, een grote en transparante service-opening in acryl en RVS afsluitboutjes kenmerken de hoge graad van afwerking van de filters.

Bühne
De Bühne filter, met halfhoog zandbed, is dan weer de filter bij uitstek voor het zwembad van de klant die net dat tikkeltje meer wil. Technische kenmerken zoals het gebruik van hoogwaardige kunststoffen met een perfecte weerstand tegen ozon, de hoge werkingsdruk tot 2,5 bar en een bestendigheid tegen temperaturen tot 40°C, maken de filter uniek in zijn soort. Het estethische, maar vooral praktische design, zorgt voor een perfecte stabiliteit van de filter en voor een besparing van plaats in uw technische lokaal. De Bühne filter is in 500 en 600 mm versie ter beschikking.

Berlin
Voor het high-end zwembad en volumes tot 132 m³ is de Berlin zandfilter de perfecte oplossing. Ook de Berlin is verkrijgbaar in 500, 600 en 800 mm, standaard met filterkruis en optioneel met een noppenbodem. Beide service-openingen van de filter zijn voorzien van een transparant deksel in acryl met o-ring. Optioneel kan nog een extra kijkglas op de filter voorzien worden.

Openbare zwembaden
Ook voor het openbare bad biedt Behncke een gamma hoogwaardige zandfilters die voldoen aan alle normen en eisen voor deze sector. Neem contact met ons op voor meer informatie !

Voor meer info, contacteer ons via [email protected]

Speck Pompen België, Bierweg 24, 9880 Aalter
www.speckpompen.be