Gezond en fit met de tegenstroominstallatie van BINDER

Gezonder eten, meer sporten: veel mensen aan starten het jaar met goede voornemens. Deze goede voornemens zijn met de turbineaangedreven tegenstroominstallatie HydroStar en EasyStar van BINDER gemakkelijker vol te houden. Door de unieke, individueel instelbare flow kan iedereen langzaam zijn conditie verbeteren, in welke conditie je lichaam zich ook bevindt..

De gepatenteerde turbinetechnologie van de tegenstroominstallaties van BINDER zorgt voor een brede, krachtige stroming die je in balans houdt en waar je niet doorheen kunt zwemmen. Dit onderscheidt de turbinezwemsystemen duidelijk van conventionele tegenstroominstallaties, waarvan de selectieve stroming het lichaam eenzijdig belast.

BINDER vervaardigt zijn turbinezwemsystemen in vele maten en uitvoeringen met debieten van 160 tot 1.200 m3 per uur. Met behulp van een afstandsbediening, een piëzo-knop of de BINDER24-app kan je het debiet perfect aanpassen naar je eigen prestatieniveau. Met de app kun je ook je eigen trainingsprogramma’s of complete voorgeprogrammeerde schema maken. Ook kan je de afgelegde zwemafstanden en bijbehorende tijden opslaan.

Het installeren van de BINDER24-app is kinderspel. Omdat het programma via een zoekopdracht automatisch verbinding maakt met de wifi van je thuisnetwerk ben je in geen tijd geconnecteerd. Een dag- en nachtmodus en de automatische uitschakeling van het turbinezwemsysteem na het beëindigen van het trainingsprogramma, zorgen voor een eenvoudige en vlotte bediening. “BINDER24” is zowel beschikbaar voor Android (Google Play Store) als iOS (App Store). Om de app te gebruiken, moet je een oplaadbare app-controller installeren in de besturingskaart van het turbinezwemsysteem.

Naast beweging is gezonde voeding uiterst belangrijk voor een gezonde levensstijl. Daarom raadt ecotrofoloog Lisa Gerß aan om de voedselinname aan te passen aan de individuele consumptiebehoeften en je te beperken tot drie bewust samengestelde maaltijden per dag.

Meer info:
www.binder24.com/nl/