2,7 miljoen lezers maken kennis met de winnaars van de wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- & Zwemvijverbouwer 2021/22”

Begin januari verscheen het artikel “Zo maak je die waterdroom waar” in de groenpagina’s van Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Belang van Limburg. Hierin legt tuinjournalist Marc Verachtert de grootste verschillen uit tussen een familiezwembad en een sportzwembad. Maar ook waterbehandeling en zwembadveiligheid komen uitvoerig aan bod.

Tevens wordt er voor ‘mooie voorbeelden’ in het artikel verwezen naar de laureaten van de wedstrijd “Belgische Zwembad-, Wellness- & Zwemvijverbouwer 2021/22”. Leuk nieuws voor de winnaars dus, want naar schatting weten er nu 2,7 miljoen lezers de weg te vinden naar de ZwembadenPlus laureatenpagina.

Toch is dit slechts het topje van de ijsberg voor onze laureaten. Een award in deze prestigieuze wedstrijd is namelijk dé marketingtool bij uitstek om de kwaliteit van je werk te benadrukken aan potentiële eindklanten. Bovendien vergroot de wedstrijd niet alleen de visibiliteit van de winnaars, ze zorgt ook voor een algemene verbetering van het niveau dat in de sector wordt gehanteerd op vlak van techniek, afwerking, originaliteit, innovatie en veiligheid.

Marc Verachtert is een groenexpert in hart en nieren. Hij schrijft regelmatig voor ZwembadenPro en ZwembadenPlus magazine maar ook bij het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen en magazines zoals Chic Gardens en Jardins & Loisirs weet men zijn werk te smaken. Verder werkte Marc Verachtert ook al mee aan verschillende tuinprogramma’s op VRT en Vitaya.

Lees het hele artikel hier.

Meer info:
www.zwembadenplus.be