Hayward: AquaVac 6-serie, 2 versies voor reinigingsefficiëntie op maat!

VERSIE MET BORSTEL OF SCHUIM, HET BESTE VOOR HET REINIGEN VAN ALLE COATINGS

De nieuwe modellen uit de AquaVac® 6-serie zijn nu verkrijgbaar in twee versies om uit te kiezen, voor alle soorten zwembadafdekkingen.

De basisreferentie, de borstelrol met spikes, is ideaal voor het reinigen van wastafels met voeringen. De schuimoptie biedt een optimale hechting voor baden met tegelbekleding en kuipen uit rvs. Een innovatie die voldoet aan de verwachtingen van de consument en de reinigingsprestaties verder verbetert.

De reeks elektrische robots van de AquaVac® 6-serie vertegenwoordigt een drievoudige technologische innovatie rond 3 belangrijke punten: zuigkracht, grip op elk terrein en gebruikscomfort.

SPINTECH™-TECHNOLOGIE
Maximale constante zuigkracht, zonder krachtverlies

De Spintech ™ filterloze cyclonale afzuigtechnologie werd voor het eerst toegepast in een aquatische omgeving en zorgt voor een ongeëvenaarde afzuigconsistentie gedurende de hele cyclus voor een perfecte reiniging. Met 18 hydrocyclonen heeft de robot nul prestatieverlies onder alle omstandigheden!

HEXADRIVETM-TECHNOLOGIE
Horizontaal of verticaal

De AquaVac® 6-serie robot heeft Hexadrive ™ -technologie die zich aan de grond hecht, ongeacht het oppervlak van het zwembad. Gebaseerd op 6 borstels met variabele snelheid, pennen of schuim, afhankelijk van de coating, en 3 motoren, het tractiesysteem gaat overal heen, past zich aan en onderhoudt het contact zowel horizontaal als verticaal.

TOUCHFREE™ TECHNOLOGIE
De prullenbak schoonmaken zonder je handen vuil te maken

U hoeft uw handen niet vuil te maken om de zak of het filter schoon te maken want die is er niet. In plaats daarvan wordt er gebruikgemaakt van een innovatieve afvalverzamelaar met een ingenieus openingssysteem. Druk gewoon op de knop en de afvalcontainer wordt geleegd.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN
Eenvoud boven alles, ter plaatse of op afstand

Aangepaste programmering
Reinigingscycli kunnen volledig worden aangepast aan de behoeften van de dag of de week, dankzij een intuïtieve powerbox.

Afstandsbediening op het AquaVac® 650-model
Uitgerust met een wifi-verbinding, kan het AquaVac® 650-model worden bediend vanaf een smartphone of een iPad met behulp van de gratis iOS- en Android-compatibele app. Je hebt toegang tot extra functies, waaronder de Tug & Catch-functie, die het gemakkelijker maakt om de robot uit het water te halen.

Bekijk hier onze productvideo.

Meer info:
www.hayward-pool.co.uk