HAYWARD: met Kripsol krijgt je zwembad een nieuwe dimensie!

Kripsol®, een Spaans merk, sinds 2016 overgenomen door Hayward®, bezit een stevige reputatie op vlak van filtratie met pompen en filters van een zeer goede kwaliteit/prijsverhouding. Kripsol® positioneert zich in een nieuwe dimensie en biedt nu een complete en geconnecteerde oplossing aan met het Pro-Line gamma, speciaal ontworpen voor zwembadprofessionals.

Vandaag stellen we 3 sleutelproducten uit deze Pro-Line reeks voor:

KLX BESTURINGSSYSTEEM: besturing en zoutelektrolyse voor residentiële zwembaden
Beheer van de waterbehandeling door zoutelektrolyse, controle van de basisinstallatie zoals filtratie en verlichting, maar ook controle van de pH en de redox… Het KLX-besturingssysteem is het brein van de installatie. Het is nauwkeurig en slaagt erin het water zacht en perfect zuiver te houden, zonder overtollig chloor. Met de optionele wifi-verbinding kan het hele zwembad op afstand worden bediend op een smartphone, tablet of pc, via de speciale applicatie.

 • Intelligent: het besturingssysteem controleert de apparatuur en optimaliseert de werking. Het bepaalt bijvoorbeeld de snelheid die nodig is voor elke toepassing van de pomp met variabele snelheden om het verbruik te optimaliseren.
 • Betrouwbaar: het controleert voortdurend de kwaliteit van het water door automatisch de chloorproductie en de chemische parameters te regelen, met name de pH (pH- en ORP-kit optioneel).
 • Met transparante cel voor visuele controle van de chloorproductie.
 • Praktisch: de compact en gemakkelijk af te lezen display geeft de informatie duidelijk weer.
 • Vooruitstrevend en gebruiksvriendelijk, met de wifi-module (optioneel).
 • 3 jaar garantie op de behuizing en 5.000 uur garantie op de cel.

NIEUW IN 2022
Dit jaar biedt Kripsol® met de KLX LS een versie aan voor een laag zoutgehalte.

Om aan de groeiende marktvraag te voldoen, bestaat nu ook de optie van spraakbediening op afstand met Alexa en Google Assistant. Nu kun je alles met je stem bedienen!

ATLANTIS EVO-robot: krachtige 2-in-1 elektrische robot
Wanden, bodem, waterlijn… Niets ontsnapt aan deze performante robot! Zonder filterzak of externe slang reduceert deze robot het onderhoud tot een minimum en garandeert het een onberispelijke reiniging van alle zwembaden, ongeacht de liner, het beton, de kuip of de tegels. Met een garantie van 3 jaar.

I-KOMFORT RC warmtepomp: Full Inverter zwembadwarmtepomp
Verwarming is onmisbaar om langer en vaker te kunnen zwemmen en de zomer langer te laten duren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het seizoen. Een verwarmd zwembad is dus nog aanlokkelijker. Met de nieuwe stille I-Komfort RC warmtepomp is compleet comfort gegarandeerd.  Met zijn optionele wifi-module kan je de pomp op afstand bedienen via smartphone, tablet of pc.

 • Stille werking
 • Bestuurbaar op afstand via de speciale toepassing met de wifi-module (optioneel)
 • Omkeerbaar (Warmte-Koude-Auto), bruikbaar tot -7°C
 • Robuuste, hoogwaardige componenten
 • Winterhoes inbegrepen
 • 3 jaar garantie

Focus op de Full Inverter-technologie IN-Tech
IN-Tech Full Inverter-technologie is de combinatie van een Mitsubishi CPS of Highly-invertercompressor en een DC-inverterventilator. Het resultaat is een snelle temperatuurstijging en een optimaal temperatuurbehoud gedurende het hele seizoen op een zuinige manier met tot 30% minder energieverbruik dan een conventionele warmtepomp.

Meer info:
www.kripsol.co.uk