Alpha Industries x Iberspa

Alpha Industries lanceerde vorig jaar een samenwerking met de Spaanse producent Iberspa. Beide bedrijven bundelen meer dan 60 jaar ervaring in Made-in-Europe wellness. Deze samenwerking resulteerde in een ruim gamma aan spabaden met voor ieder wat wils.

De ruime garantiecondities tot 15 jaar zeggen genoeg. De privéspa’s blinken uit in design en performantie. De verschillende massagesjets, voor elk deel van het lichaam, openen een nieuw universum van welzijn. Het ontbreken van zichtbare schroeven aan de buitenzijde in combinatie met subtiele ledstrips verraden de uitzonderlijke klasse. Er zijn 3 verschillende lijnen: Intense, Disclosure en Chaleur. De onberispelijke waterkwaliteit wordt gegarandeerd door een uitgekiend (hoge-druk) filtersysteem in combinatie met uv- of ozondesinfectie en een app voor wateranalyse. Ook ecologie wordt d.m.v. een uitstekende isolatie hoog in het vaandel gedragen. De stille pompen, het surround Bluetooth audiosysteem, de Wifi touch bediening en de aroma- en lichttherapie garanderen de ultieme hydrotherapie belevenis.

Voor de professional zijn er overloop-spa’s met buffertanks en filtersystemen inclusief automatische chloordosering. Deze kunnen in- en opgebouwd worden, waarbij de filtersystemen zich in de aparte technische ruimte bevinden. Deze hoogwaardige spa’s zijn verkrijgbaar in rvs, acryl, hout en mozaïek. Het uitzonderlijk mooie design heeft verschillende omkastingsopties in o.a. Corian®, thermisch behandeld Ayous, steenfineer, Woodermax®. Je kan kiezen uit een hele reeks eigen ontwerpen van Alpha Wellness Sensations en de spa’s kunnen volledig worden ingebouwd.  Tenslotte is er ook een assortiment swimspas voor de liefhebbers met iets meer “armslag”.

Meer info:
www.alpha-wellness-sensations.be