Met Cedral Terrace, altijd kwaliteit op het terras

Als zwembadbouwer en tuinprofessional is het altijd de grote uitdaging om te komen tot een natuurlijk totaalplaatje dat klopt. Daarbij zijn tuin- en zwembadterrassen belangrijke dominostenen die juist moeten vallen. Want als die puzzel past, dan zorgt dat bij de bewoners voor een goed (buiten)gevoel. Het is dan echt thuiskomen in hun groene oase die iets heeft van een luxe openluchtwoonkamer.  

De klant stelt de hoogste eisen aan zijn of haar terras: gebruiksvriendelijk, onderhoudsarm, duurzaam en standingvol. En laat dit nu net een opsomming zijn van de sterke punten van Cedral Terrace.

De lat ligt hoog
Bij Cedral Terrace legt men de lat hoog. Terecht, want mensen verwachten veel van de kwaliteit van hun terras in de tuin, het dakterras of hun balkons aan de woning. Het betreft hier een outdoor plankenvloer op basis van vezelcement, en dit materiaal heeft een waaier aan voordelen. Het is hard als steen maar voelt toch warm en zacht aan, het lijkt wel hout. Het splintert of barst niet, heeft een onmiskenbaar antislip vermogen en oogt bovendien trendy en chic.

Hart voor vakmanschap
Of je nu als zwembadbouwer al veel of minder ervaring hebt in het veld, maakt niet uit. Een terras met Cedral Terrace laat zich makkelijk plaatsen. Zo komen er nagels noch lijm aan te pas. Je bevestigt de terrasplanken, met behulp van handige clips, op dwarsbalken bovenop een stabiele ondergrond. Let wel, de dwarsbalken mogen maximaal 315 mm uit elkaar liggen (hart op hart) en moeten stevig verankerd worden. Planken te lang? Op maat verzagen is een makkie. Afgeronde planken zijn beschikbaar. Zo kom je beslist tot het perfecte resultaat! 

Match met de tuin
Wist je dat je bij Cedral Terrace een box met stalen kunt bekomen? Om de vier kleuren uit de collectie live te kunnen ervaren: zachtgrijs, steenrood, diepgrijs en zandbeige. Vraag de box nog vandaag aan. Gratis! Zo kun je als zwembadexpert het gedroomde terras dat je, samen met de bouwheer in gedachten hebt, van a tot z afstemmen op het tuinontwerp. 

Duurzaam en onderhoudsarm 
En wat als men jou als vakman advies vraagt omtrent onderhoud? Dan is het antwoord vrij eenvoudig: met zo’n terras is het zorgeloos genieten, je hebt er haast geen omzien naar. Het onderhoud blijft tot een minimum beperkt. Beplanking van Cedral Terrace is gekleurd in de massa, slijtvast en weerbestendig. Mettertijd treedt een mooie verwering op, maar aan charme moet het product nooit inboeten.

Interesse?
Bestel gratis een staalbox via cedralterrace.be

Meer info:
Cedral Terrace
Kuiermansstraat 1, B 1880 Kapelle-op-den-Bos
015 71 71 95
[email protected]
www.cedralterrace.be