Het vertrouwde Aquadeck® in een nieuw (zomer)jasje!

De ‘look & feel’ van Aquadeck®, fabrikant van automatische afdeksystemen, kreeg een stevige update. Met een nieuw logo en een pak frisse marketingtools, zet Aquadeck® het belang én de mogelijkheden van hun producten in de kijker. Tegelijkertijd wil Aquadeck® zo ook de zwembadbouwer extra ondersteunen. Want kies je voor Aquadeck®, dan kies je voor een state of the art product. Een Aquadeck® werkt immers feilloos, zorgt voor veiligheid, bespaart je energiekosten en ziet er ook nog eens geweldig uit. Aquadeck®? Close to… perfect!

Roy Peeters, General Manager Aquadeck®: “Er gebeurt momenteel van alles bij Aquadeck®. We zijn volop in beweging en vanaf nú gaat u dit zien en merken. Het vertrouwde Aquadeck® steekt in een nieuw jasje met een nieuw logo, een nieuwe website (www.aquadeck.nl), een nieuwe OrderTool, brochures, prijslijsten … en er komen nog meer nieuwigheden aan. Aquadeck® groeit ontzettend snel. Verdere professionalisering is noodzakelijk én past ook bij onze ambitie om te blijven groeien. Daarbij staan onze kernwaarden voorop: samenwerking met de zwembadbouwers, hen compleet ontzorgen met producten van topkwaliteit en maximale klantgerichte ondersteuning.”

De afgelopen jaren is Aquadeck® sterk geëvolueerd. Het bedrijf werd onderdeel van Pollet Pool Group en zag de vraag naar ‘high-end’ zwembadafdekkingen sterk stijgen. Roy Peeters: “We zijn trots op onze reputatie als kwaliteitsmerk. De nieuwe look & feel speelt in op de waarden van Aquadeck®, onze passie voor het vak en de voordelen van een mooie en hoogwaardige zwembadafdekking. Een automatische zwembadafdekking dient meerdere doelen: veiligheid, functionaliteit, energiebesparing, design, gebruiksgemak en intelligentie. Wij bij Aquadeck®, zien de afdekking als het meest bepalende onderdeel van je zwembad. De afdekking vormt namelijk het begin én het slot van jouw heerlijke dag in en rond het zwembad. Aquadeck®? Close…to be perfect!”

Meer info: www.aquadeck.nl