Ontdek de zoutvernevelaars van Alpha Industries!

De positieve invloed van zout op de mens is in de medische wetenschap onomstreden. Zout heeft een genezende werking bij huid- en luchtwegaandoeningen. De mensheid gebruikt het mineraal (voornamelijk opgelost als pekeloplossing) al duizenden jaren als geneesmiddel.

Onze zoutvernevelaars worden voornamelijk in wellness toepassingen gebruikt om een zout zeeklimaat te creëren in stoombaden, (infrarood)sauna’s en zoutgrotten. In de context van zouttherapie kan het gebruik van dergelijke toepassingen een ondersteunend element zijn. In vochtige ruimtes bevindt zich de vernevelaar buiten de cabine, in droge ruimtes kan deze zowel binnen als buiten de cabine voorzien worden.

Aangezien de vernevelde zoutoplossing als een aerosol ingeademd wordt, is het absoluut noodzakelijk dat het gebruikte systeem perfect hygiënisch is. Naast de hoge hygiënische normen, kenmerken onze systemen zich door een eenvoudige installatie en bediening.

In deze uitdagende tijden worden social distancing en dus ook social media steeds belangrijker.

We hebben daarom een nieuwe Facebookpagina gemaakt: via Alpha Wellness Sensations België Nederland kan u steeds weer de laatste nieuwtjes/projecten ontdekken. Alvast bedankt om zo veel mogelijk te liken en sharen zodat onze producten aandacht van de consument krijgen.

Like us on FB

Meer info: www.alpha-industries.eu