SCP BENELUX

Ontdek ons uitgebreid programma van exclusieve en gerenommeerde warmtepompen!!

In 2021 heeft SCP Benelux het aanbod aan warmtepompen verder uitgebreid. Diverse exclusieve warmtepompen en warmtepompen van gerenommeerde merken zijn aan het assortiment toegevoegd zodat u nog meer keuze hebt voor de uitrusting van de zwembaden van uw klanten.

AquaX Turbo Silence Invertech – Exclusief te verkijgen bij SCP
High-end model – Deze grote zus van de GardenPAC is uitgerust met de nieuwe Turbo Silence technologie en de cool & heat functie, aanbevolen voor zwembaden met lage overkappingen, uitgerust met afdekkingen op zonne-energie, enz.

K-PAC – Nieuw en exclusief SCP –Totally Hayward programma
De nieuwe omkeerbare Full Inverter-warmtepomp van Hayward is uitgerust met de “IN-Tech Full Inverter” technologie die zorgt voor nauwkeurige temperatuurstabiliteit. In het kader van het Totally Hayward programma bieden wij u naast de K-PAC tevens de warmtepompen Easy Temp Inverter en Energyline Pro Inverter.

InverTemp LT – Nieuw en exclusief SCP – Pentair PIP punten programma
Deze Full Inverter (R32) omkeerbare warmtepomp maakt zwembadgebruik tot -15°C mogelijk en kan op afstand bediend worden dankzij de wifimodule (apart verkrijgbaar).

MINI R32 – Een kwaliteitsproduct op instapniveau
De kleine zus van de PoolStyle is geschikt voor alle gezinnen met een bovengronds zwembad. De Mini R32 is licht van gewicht en eenvoudig te installeren dankzij het Plug & Play systeem. Deze warmtepomp verwarmt het zwembadwater tot 40°C.

Het assortiment warmtepompen van SCP Benelux enorm uitgebreid. Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen om de andere beschikbare merken en modellen te ontdekken, waaronder: de GardenPAC InverTech Full Inverter R32 (exclusief SCP) met de Cool & Heat functie, de PoolStyle Inverter R32 (exclusief SCP), de Verticale InverTurbo H&C (exclusief SCP), de Easy Temp Inverter en de Energyline Pro Inverter (Totally Hayward programma) of de Aqua Inverter voor openbare baden tot 520m3.

Vraag nu onze algemene catalogus 2021 aan en neem contact met ons op voor meer informatie via [email protected]