Internationale vakbeurs Aquanale in Keulen

Van 5 tot 8 november 2019 nodigen wij u uit om onze stand te bezoeken op de internationale zwembadbeurs in Keulen.

U vindt ons in hal 6.1, stand G028 H029. We raden u aan om uw gratis toegangskaarten te downloaden d.m.v. een registratie via de officiële website van de beurs. Vraag daartoe eerst uw persoonlijke toegangscode aan via [email protected]. Maak kennis met onze producten en ontdek onze nieuwigheden. We kijken ernaar uit u binnenkort te ontmoeten!

T&A lanceert de COVERU app

Met de gebruiksvriendelijke COVERU-app van T&A kunt u uw AquaTop lamellenafdekking bedienen m.b.v. uw smartphone.

Via de COVERU-app voeg je eenvoudig meerdere gebruikers toe. Als administrator behoud je steeds de volledige controle door specifieke rechten toe te kennen aan elke gebruiker. Alle activiteiten worden bijgehouden in een overzichtelijk logboek en op basis van persoonlijk geselecteerde alarmmeldingen ben je altijd en overal op de hoogte van activiteiten en gebeurtenissen op locatie.
De COVERU-app werkt in combinatie met de COVERU controller, eveneens verkrijgbaar bij T&A. De COVERU controller moet gevoed worden met 230V wisselspanning (adapter is inbegrepen) en moet worden gekoppeld aan een lokaal Wifi netwerk.

 

AquaGuard veiligheidsafdekking

2019 was een succesvol jaar voor de Europese zwembadmarkt. Er werden een recordaantal nieuwe zwembaden gebouwd en de renovatiemarkt was nog nooit zo groot. Meer en meer mensen genieten van een privé zwembad in hun achtertuin. Helaas gebeuren er soms ook ongelukken waarbij vooral kleine kinderen het slachtoffer worden van verdrinking.

Het beschikken over een goede, comfortabele en betrouwbare zwembadafdekking is essentieel om uw zwembad op een veilige manier achter te verlaten na het baden.

AquaGuard is een automatische veiligheidsafdekking met een hydraulische aandrijving, aluminium rails en een met polyester versterkt PVC-zeil. AquaGuard bedekt het zwembad volledig waarbij het niet enkel een zeer hoog niveau van veiligheid biedt voor het ganse gezin maar waarbij het ook nog proper wordt gehouden. Door het stoppen van de verdamping  wordt daarenboven het warmteverlies geminimaliseerd.

AquaGuard is beschikbaar voor nieuwe en bestaande zwembaden voor zowel skimmer- als overloopversie!

We werken ook aan een versie waarbij de sleutelschakelaar wordt vervangen door een esthetisch en gebruiksvriendelijk touchscreen. We hebben ook uitgangsrelais voorzien zodat het chloorniveau en de snelheid van de filterpomp automatisch kunnen worden gestuurd, afhankelijk van de positie van de afdekking van het zwembad.