Interview met Roy Peeters, general manager bij Aquadeck®

Elke Aquadeck®-afdekking wordt volledig op maat geproduceerd.

Bij Aquadeck® beschouwen we de afdekking als hét sleutelonderdeel van een zwembad. Het is de finishing touch van een waterpartij en bepaalt het karakter van de tuin. Als onderdeel van de Pollet Pool Group hecht deze toonaangevende fabrikant veel waarde aan kwaliteit. “We streven ernaar het comfort en gemak voor zowel zwembadprofessionals als eindklanten te verbeteren” vertelt Roy Peeters, general manager bij Aquadeck hierover.

Met zorg, expertise en meer dan twee decennia ervaring maakt Aquadeck® hoogwaardige lamellenafdekkingen. Om zwem­badbouwers in binnen- en buitenland ook in de toekomst binnen de drie weken van kwalitatieve lamellenafdekkingen te voorzien, deed het bedrijf een flinke inverstering. “We voorzagen een extra productiehal, waardoor we alle ruimte hebben om zwembadafdekkingen te produceren en materialen en orders in de beste condities te bewaren”, gaat Roy Peeters verder. “Door de nieuwe fabrieksindeling werken we uiterst efficiënt. Bovendien zijn onze hypermoderne machines uitgerust met de laatste technologieën, wat ons toelaat de kwaliteit tot in detail te garanderen. Tot slot breidden we ons team uit en waarborgen we zo onze uitmuntende, klantgerichte aanpak.”

Energie-efficiëntie en esthetiek
Aquadeck® biedt talloze voordelen voor jou en je klant. De kwalitatieve zwembadafdekkingen verhogen de veiligheid, sparen energie en zijn esthetisch hoogstaand. Bovendien genieten zwembadbouwers van extra voordelen, zoals een handige besteltool en snelle leveringstermijnen. Peeters: “Met onze OrderTool configureer je als zwembadbouwer de Aquadeck®-afdekking online, ontvang je een gedetailleerde prijsberekening en plaats je je bestelling eenvoudig in enkele clicks. Daarnaast zijn we trots op onze snelle levertermijn: zo produceren en leveren we je ‘made-to-measure’-afdeksysteem in drie weken. Verder voorkomt onze innovatieve sleuventechniek algengroei door een uniek ontwikkeld anti-algenconcept. Tot slot geniet je vijf jaar garantie op alle materialen.”

Ontworpen met de eindklant in gedachten
Met een breed assortiment aan lamellen en slimme inbouwmogelijkheden heeft Aquadeck® een oplossing in huis voor elk type zwembad. Omdat de lamellenafdekkingen ultrasoon gelast worden en afgedicht zijn met een siliconenkit, is dit product honderd procent waterdicht. Onze lamellenafdekkingen zijn steeds maatwerk qua vorm, kleur, materiaal, afmetingen en in- of opbouwkeuze. Zo sluiten onze systemen perfect aan op de verwachtingen en noden van je klanten. Ons sales support-team staat steeds paraat om onze partners te ondersteunen waar nodig, tijdens en na de plaatsing. Dat is onze garantie voor optimaal installatie­gemak en maximale klanttevredenheid”, voegt Roy Peetes er nog aan toe.

Meer weten?
Surf naar www.aquadeck.nl

Meer info:
+32 56 78 20 57
[email protected]
www.polletpoolgroup.eu