Introductie EVA Eveye HD onderwatercamera

eva-eveye01-42

Het plezier dat zwemmen biedt, wil je niet alleen beleven, maar ook vastleggen en wellicht zelfs met anderen delen. Om deze reden heeft EVA Optic in samenspraak met Pomaz de EVA Eveye HD onderwatercamera ontwikkeld. Deze onderwatercamera is een extra funfactor voor in het zwembad, bijvoorbeeld voor ouders die hun kind tijdens de zwemles ook onderwater kunnen volgen.  De Eveye is beslist geen drenkelingen detectiesysteem, maar kan wel als extra ogen dienen voor toezichthouders.

Pomaz heeft de pomaz-logo_evaEveye onderwatercamera reeds gepresenteerd aan een aantal partijen. Hierop ontvingen zij direct gerichte interesse vanuit privé-zwembadbouwers, mede gezien het feit dat men zoveel mogelijk plezier uit een eigen zwembad wil halen. Voor het gebruik van de Eveye in openbare zwembaden staan zij in contact met diverse partijen, omdat men ook hier de meerwaarde ziet van dit product. Daarnaast tonen fitnessinstructeurs en therapeuten interesse in de Eveye om oefeningen ook onderwater te kunnen volgen. Zelfs koi-vijverbouwers zien een toevoegde waarde in de Eveye om de vissen voor liefhebbers zichtbaar te maken.

De EVA Eveye wordt in een nis in de wand ingebouwd, waarbij de positie bij inbouw te richten is. De Eveye is voorzien van een HD camera (1080p, IP68) en biedt ook bij lange kabellengtes een hoge resolutie. De beelden die gemaakt worden kunnen middels de bijbehorende recorder naar wens uitgestuurd worden naar elke mediadrager, van telefoon tot scherm, tevens te koppelen aan het eigen netwerk. Ook is het mogelijk om van bewegend beeld zgn. snapshots te maken, wat prachtige fotomomenten kan opleveren.

De Eveye is voor vele toepassingen en doelgroepen inzetbaar en kan een echte meerwaarde in beleving bieden. De Eveye onderwatercamera wordt medio 2017 verwacht en wordt exclusief via Pomaz verdeeld. Nieuwsgierig? Neemt dan gerust contact op: www.pomaz.nl