Inzoomen op de Benelux Poolfair van CF Group

In 2023 vierde de Benelux Poolfair van CF Group hun terugkeer naar een fysieke evenement met een recordaantal deelnemers en bezoekers. Meer dan 220 bedrijven schreven zich dit jaar in en bijna 350 zwembad- en wellnessprofessionals kwamen het evenement ontdekken, dat plaatsvond op 9 februari in de bekende Brabanthal te Leuven.

Tijdens dit evenement konden de professionals de nieuwigheden van 2023 ontdekken, deelnemen aan de seminaries van de partners, profiteren van uitzonderlijke kortingen en talrijke geschenken zoals zwembadmateriaal, vouchers en exclusieve reizen!

Net als in voorgaande jaren heeft de show ook zijn stempel gedrukt op het virtuele formaat: de bezoekers hadden toegang tot tientallen video- en Powerpoint-presentaties die werden gedeeld door de 25 officiële partners van deze editie. Tijdens deze twee digitale weken werden meer dan 480 bezoekers geregistreerd en werden de pagina’s meer dan 3600 keer bekeken, een succes waar CF Group erg trots op is.

Ter herinnering, dit evenement brengt elk jaar een verscheidenheid aan informatie over de zwembad- en wellnessindustrie in de Benelux. Talrijke deskundigen zijn aanwezig om alle vragen van de professionals te beantwoorden, wat aanleiding geeft tot hartelijke en leerrijke uitwisselingen. De Benelux Poolfair summit 2023 was dan ook een niet te missen evenement!

Wilt u meer weten over de Poolfair en deze voordelige voorwaarden, aarzel dan niet om contact op te nemen met CF Group Benelux via het volgende e-mailadres: [email protected] of +32(0)2 648 17 82.

Meer info:
[email protected]
02 648 17 82