Sfeervolle ledverlichting van BINDER draagt bij aan het zwemplezier

Het HydroStar turbinezwemsysteem verandert het zwembad met één druk op de knop in een kleine fitness- en wellnessoase. De optionele ledverlichting van BINDER zorgt voor de juiste stemming: ze dompelen het water onder in heldere kleuren en creëren zo een ontspannende sfeer.

BINDER biedt twee innovatieve, energiezuinige ledverlichtingsystemen aan als accessoires voor het HydroStar turbinezwemsysteem. Je hebt enerzijds de LED Ring, deze wordt gemonteerd op de uitstroomsteun van de turbines. De led-lichtring heeft een spectrum van in totaal 6.000 RGB-mengkleuren die regelmatig veranderen. Individuele kleuren kunnen ook worden ingesteld met een afstandsbediening of via de optionele BINDER24-app. De led-lichtring genereert een lichtstroom van 365 lm en is traploos dimbaar – zo kan de kleurintensiteit optimaal worden aangepast aan individuele voorkeuren. De jury van de gerenommeerde German Design Award was enthousiast over het verlichtingssysteem en bekroonde de LED Ring 2022 in de categorie “Excellent Product Design Lighting”.

Anderzijds is er de ambient ledverlichting. Rood, geel, groen of blauw, dit verlichtingssysteem transformeert het zwembad in een bijzondere plek. Het verlichtingssysteem wordt door de vakhandelaar in de installatieschacht onder de turbine geïnstalleerd en kan 6.000 RGB-mengkleuren weergeven. Net als bij de LED Ring kan de lichtsterkte naar wens worden gedimd – eenvoudig via de afstandsbediening of app. De ambient ledverlichting genereert een lichtstroom van 850 lm of 1.700 Lumen.

BINDER biedt beide lichtsystemen aan voor de single en twin bays. De LED Ring en de ambient LED voldoen aan de eisen van beschermingsklasse IP68. Beide producten worden geleverd met kabels en zijn geschikt voor standaard huishoudelijke 24 VDC stroomaansluitingen.

Meer info:
www.binder24.com/nl/productwereld/accessoires/