Alpha Industries: een beeld zegt meer dan duizend woorden

Bij Alpha Industries staan we voor kwalitatieve en betrouwbare wellness-innovaties. En dit illustreren we graag aan onze klanten met goede, duidelijke en detailgerichte productfoto’s. Wanneer je iets op het internet koopt, is het contact met het product beperkt. Je kan het niet aanraken, ruiken of horen. Een deel van je zintuigen wordt uitgesloten van de productbeleving, en net daarom is het zo belangrijk dat we onze producten zo waarheidsgetrouw mogelijk weergeven met een duidelijke foto.

In de Gallery op onze website krijg je een compleet beeld van ons assortiment. Je hebt er de mogelijkheid om onze producten in verschillende interieurs te bekijken. Om de gebruiksvriendelijkheid te bevorderen hebben we onze website opgesplitst in vier delen: ‘Op maat’, ‘3D’, ‘Standaard’ en ‘Video’.

‘Op maat’ is waar je al onze projecten, functies en accessoires kunt vinden. ‘3D’ is waar je verschillende de 3D-ontwerpen van voltooide projecten kunt bekijken ter inspiratie. Onder ‘Standaard’ kan je al onze  standaardproducten en afwerkingsvoorbeelden ontdekken. En onder ‘Video’ zijn verschillend project- en productvideo’s te bekijken.

Door de jaren heen hebben we duizenden projecten gerealiseerd. Gebruik de filters in onze gallerij om een product te visualiseren met verschillende banken, afwerkingen en accessoires.

Door onze jarenlange ervaring hebben we duizenden projecten gerealiseerd, dus dankzij de filters van onze galerij kunt u, wanneer u aan een product denkt, visualiseren hoe het eruit zal zien in verschillende afwerkingen, met verschillende soorten banken of accessoires. Het is gemakkelijk om door de zoekoptie voor elke categorie te navigeren.

Voor jouw gemak is onze website beschikbaar in vier talen: Engels, Frans, Nederlands en Duits. Het is gemakkelijk om door de talloze opties te navigeren door middel van de zoekoptie voor elke categorie.

If you can dream it, we can build it.

Meer info:
www.alpha-industries.eu
www.alpha-wellness-sensations.be