4 reden waarom GridSoap® het beste product is om de warmtepomp te reinigen!

1. Bespaar
Zelfs bij de meest exclusieve warmtepomp, verspilt een vuile verdamper gigantisch veel energie. Een warmtepomp neemt lucht uit de omgeving aan de hand van een verdamper. Als deze vuil is door stof, vegetatie en modder, kan er minder energie geabsorbeerd worden. Hierdoor moet de warmtepomp langer werken om de gewenste temperatuur te bekomen en zal de levensduur van de warmtepomp verkort worden.

Door te reinigen met GridSoap® wordt de luchtstroom tussen de lamellen weer optimaal! Hierdoor verlaagd de energiefactuur en presteert de warmtepomp veel beter

2. Biologisch afbreekbaar
GridSoap® reinigt met respect voor het groen in de omgeving en het milieu. Het is de allereerste biologisch afbreekbare warmtepompreiniger.

3. Belgische productie
Hoogste kwaliteit is een must! Daarom hebben we een eigen productiefaciliteit in Maldegem, Oost-Vlaanderen, waar we de productie nauwlettend in het oog houden.

4. Snel & makkelijk
De enige items die nodig zijn, zijn GridSoap® en een tuinslang. Je hoeft alleen het rooster in te spuiten, het 10 minuten in te laten inwerken en af te spoelen. Neem Gridsoap mee naar je klanten bij de opstart van hun zwembad en bied hen een unieke service met net dat tikkeltje meer!

Vind een verdeelpunt op: www.gridsoap.com/distributionpoints

Overtuigt van GridSoap® en word je graag zelf een distributiepunt?
Contacteer ons dan snel voor meer info.

Gridsoap® is a registered product of:

FEA INTERNATIONAL
IZ Krommewege 32A5
9990 Maldegem
Belgium

Meer info:
+32 (0)50 38 04 44
[email protected]
www.gridsoap.com

Volg ons op Facebook