Technics & Applications lanceert een nieuwe model opbouwrolluik: Top One

In April 2023  lanceert T&A een  nieuwe opbouwafdekking : “Top One”, de opvolger van de huidige EcoTop. Met de ontwikkeling van dit nieuwe systeem komt T&A tegemoet aan de vraag naar een moderne, duurzame maar tegelijkertijd ook budgetvriendelijke afdekking. De Top One is verkrijgbaar in 2 modellen, nl. de standaard versie  en de solar versie.

De basisversie is verkrijgbaar met steunen in een poedercoating in wit of antraciet en wordt afgewerkt met een Polywood (composiet materiaal) in kleur eik of grafiet. Hij beschikt over een 24V buismotor die zich in een geanodiseerde aluminium as bevindt. Het systeem kan bediend worden met zowel een schakelaar als met een afstandsbediening. Voor het gebruiksgemak wordt deze laatste trouwens altijd standaard meegeleverd.

De solar versie is in vergelijking met de vroegere solar versie van de EcoTop (24V) voorzien van 36V zonnecellen om zo het opladen te versnellen. De onderkant van de console is voorzien van een aansluiting om de afdekking in geval van nood ook elektrisch te kunnen bedienen. De accessoires hiervoor worden standaard meegeleverd. Verder is deze solar uitvoering verkrijgbaar met dezelfde afwerkmogelijkheden als de standaard versie.

Beide uitvoeringen zijn geschikt voor het afdekken van baden met een max. breedte van 5 m en een max. lengte van 13 m.

Een overzicht van het huidige opbouwgamma van T&A vindt u in bijlage.

Meer info:
www.t-and-a.be