Je zwembad of spa verwarmen zonder fossiele brandstoffen, zelfs in de winter!

Met een Digipool® bestaat er geen zwemseizoen meer! De baanbrekende techniek van ons intelligent verwarmingssysteem op basis van een warmtepomp gekoppeld met een binnendeel, staat garant voor 365 dagen per jaar betaalbaar binnen- én buitenzwemplezier. Zelfs in de winter!

Energiezuiniger met DIGIPOOL
Heb je een klant met een wellness, B&B … en krijg je soms de vraag om het zwemwater energiezuiniger te verwarmen? Zoek je iets anders dan de huidige monobloksystemen? De levensduur van een Digipool warmtepomp gaat dubbel zolang mee in vergelijking met een monobloksysteem. Word exclusief Digipool installateur en ontdek de vele voordelen van onze ecologische oplossing.

Cascade koppeling
In sommige situaties is het onmogelijk om met één toestel de gehele waterpartij te verwarmen, vandaar dat het mogelijk is om meerdere Digipool®-units te koppelen waardoor ze functioneren als één harmonieus geheel.
De Digipool®-units zijn beschikbaar van 12kW tot 45kW en worden samengesteld in België.

Smart Grid Ready
Dankzij de jarenlange ervaring in de zwembadsector is Digipool® voorzien van de noodzakelijke verbindingen om optimaal te kunnen werken. Zo is er een koppeling mogelijk met de frequentiegestuurde circulatiepomp, is er een vorstbeveiliging, alarmsignaal, aansluiting externe thermostaat, en de niet te vergeten instelbare Smart Grid aansluiting waardoor uw zwembad of spa als energiebuffer kan gebruikt worden. Alle opgenoemde koppelingen zijn standaard geïntegreerd.

Ongezien energierendement
Onze Digipool® levert een ongezien energierendement op tegenover de klassieke warmtepompen, we verwarmen het zwembad of spa met tenminste 41 % minder energie dan de klassieke units, en ten opzichte van gas doen we het met een besparing van 75 % en nog met een aantrekkelijk rendement. De capaciteiten van Digipool® zijn altijd opgegeven bij 7°C & -10°C luchttemperatuur & respectievelijk 15°C & 25°C watertemperatuur. 

Wist je dat?
Digipool ook voorzien is van een hybride aansluiting om samen te werken met een andere verwarmingsbron.

Digipool®
Krommeweg 32A
9990 Maldegem


Meer info:
+32 (0)50 38 04 44
[email protected]
www.digipool.be

Volg ons op Facebook