LMP

De tijd is aangebroken voor een ‘verbonden zwembad’ met ultiem comfort voor de eigenaars door de nieuwste technologie! Hayward lanceerde voor dit doel de Control Station, een nieuwe afstandsbediening in het Hayward®-assortiment voor particuliere woningen.

Met deze afstandsbediening wordt de werking en het onderhoud van het zwembad vereenvoudigd en verbeterd. Waterbehandeling, randapparatuur zoals filtratie, verlichting, verwarming, waterspellen … (4 hulprelais en 1 relais gevoed op 230 V) kunnen voortaan worden beheerd vanaf een ludieke applicatie op smartphone of tablet, zowel door de gebruiker als door de professional die met het onderhoud van een zwembadenpark belast is.

Het pakket van het apparaat Control Station bevat voor dit beheer op afstand: een bedieningspaneel, een Sense & Dispens-module met temperatuursensor en 2 peristaltische pompen voor de meting en regeling van pH en ORP, een wifi-module en de mogelijkheid om een aparte chloorsonde aan te sluiten (optioneel).
Het apparaat werkt in realtime en beheert indien nodig de volledige waterbehandeling door de pH en ORP te meten en te regelen alsook het injecteren van desinfecteermiddelen: vloeibaar chloor, broom, actieve zuurstof …

In de app (Apple Store en Google Play) worden meldingen geactiveerd als de instructies worden gewijzigd en de injectie van het product wordt ingesteld om het water weer in balans te brengen.
Voor publieke zwembaden ontwikkelde Hayward in haar assortiment het Hayward® Commercial Aquatics Control Station-paneel, een station dat is ontworpen voor het controleren en regelen van waterparameters van deze installaties.

Het omvat alle apparatuur voor de controle en behandeling van het water: meetsondes, sondehouders, locaties om doseerpompen, stroomsensoren en temperatuursondes vast te zetten (3 modellen voor pH alleen/pH + ORP / pH + aparte chloorsonde).

www.lmppoolparts.be