LMP Pool Parts start met een opleidingscentrum, de “LMP ACADEMY”

lmp

LMP Pool Parts start met een opleidingscentrum en nodigt zijn klanten uit om zich in te schrijven voor de verschillende sessies. Het doel? Gratis opleidingen verstrekken aan de professionals van de zwembadsector, zodat ze nieuwe competenties kunnen verwerven in verschillende technische domeinen.

Door de “LMP Academy” te openen, wil LMP Pool Parts bijdragen tot een maatschappelijk project, om de verschillende vakdomeinen die aan bod komen in deze sector, beter bekend te maken. Dankzij deze opleidingen zullen de professionals een doorgedreven expertise kunnen verwerven in een domein waarin de technologie voortdurend evolueert.

Welke types opleidingen worden er gegeven?
In de “LMP Academy” zullen opleidingen gegeven worden over de beheersing van de nieuwe technologieën, verlichting, waterbehandeling, producten die geproduceerd worden door de groep, zoals luiken, afdekkingen, filtersystemen, warmtepompen en talloze andere.

Ook de reglementeringen en normen zullen aan bod komen.
De opleidingen bieden professionals de kans om van gedachten te wisselen met de partners en hun collega’s, en hun kennis in de zwembadsector uit te breiden. Deze opleidingen worden gratis aangeboden in samenwerking met de belangrijkste leveranciers van LMP. LMP sluit ook niet uit dat het nog verder zal gaan en specifiekere opleidingen zal aanbieden, die gericht zijn op een commerciëlere thematiek.

Bedrijfsproject
Voor LMP Pool Parts gaat het om een solidair bedrijfsproject. Naast de opleiding van de professionals wil LMP Pool Parts, via deze academie, zijn medewerkers betrekken bij dit project. Dit initiatief is gericht op het tot stand brengen van een bevoorrechte band tussen de professionals en hun contactpersonen. Zo bevordert het de uitwisseling en de overdracht van ervaring en worden ze zo goed mogelijk geadviseerd in de verschillende productsegmenten.

Waar en wanneer vinden deze opleidingen plaats?
Op dit ogenblik vinden ze plaats bij LMP, in hun lokalen van Sint-Stevens-Woluwe. LMP kan zich ook verplaatsen, als dit gevraagd wordt. De datums zullen meegedeeld worden op de uitnodigingen, die binnenkort verstuurd worden. Het programma begint op 16 januari 2017 en zal lopen tot 09 februari 2017, ongeveer (nog te bevestigen). De belangrijkste partners zijn Hydrover, DEL, Bio-UV, Hayward, OSF, Propulsion, Hugo Lahme, …

Wilt u hier meer over weten en uw uitnodiging al ontvangen? Aarzel dan niet om ons uw gegevens toe te sturen op onderstaand e-mailadres: [email protected]