Maak je klaar voor Belgian Pool Day 2022

Belgian Pool Day vindt dit jaar plaats op zaterdag 12 maart 2022 van 9.00 tot 17.00 uur.

Deze collectieve opendeurdag wordt georganiseerd door de Belgische Federatie van Zwembad- en Wellnessprofessionals (BFZ) met als doel om toekomstige klanten te ontvangen en mensen met zwembadplannen te motiveren om die bij een erkende en betrouwbare zwembadbouwer te laten uitvoeren.

De cijfers liegen er niet om!
Belgian Pool Day ging vorig jaar door in 24 deelnemende vestigingen en lokte meer dan 500 bezoekers mede dankzij een radiocampagne op Qmusic en Joe in Vlaanderen en Bel RTL en Nostalgie in Wallonië.

Ondertussen zijn de deelnemende zwembadbouwers van 2022 bekend!
Op maar liefst 26 locaties zullen H2eau Systems, Noppe Zwembaden, Willemsen Zwembaden, Willy Naessens Swimming Pools, Leisure Pools Benelux, Leisure Pools West, Leisure Pools Noord en Leisure Pools Hasselt, LPW Pools, Des Joyaux Piscines, Fik by Multigas, Tuin Luxe, Zwembadbutler, Pool Conception, Tahiti Piscines, Sodelux, Tendance Piscine en Pascal Riche deze opendeurdag in hun showrooms organiseren. (Inschrijven kon t.e.m. 03/02)

Het belooft een bijzonder succesvolle editie te worden
Vanaf februari zullen er gesponsorde campagnes op Facebook en LinkedIn het publiek warm maken voor deze opendeurdag. In de week voor Belgian Pool Day zal er een intensieve radiocampagne in Vlaanderen en Wallonië lopen om het evenement extra in de kijker te zetten.

Meer info:
www.zwembad-bouwers.be/belgian-pool-day-2022/