Mecodo IoT , Your Internet of Things

Connect. Anything. Anywhere

 

De Mecodo IoT  is de zwembad- en wellnesssturing die zowel een plaatselijke regeling en bediening alsook de bediening over het internet mogelijk maakt. De IoT wordt continu uitgebreid met mogelijkheden en comptabiliteiten met andere sturingen zoals waterbehandelingsystemen, rolluikautomatisaties en domoticasystemen.

Niveaudetecties via vlotters, hydrostatische meetomvormers, ultrasone niveaumeters of andere niveautransmitters zijn allemaal mogelijk. Kennis van programmeren is zeker niet nodig. Via een drop-down menu kies je welk type zwembad en met welke inputs en outputs je wilt werken.

Mecodo biedt steeds de mogelijkheid de modules in te stellen volgens uw wensen en kan ook de opstart van het systeem verzorgen samen met de installateur bij uw klant. Wenst u de volledige schakelkast kant en klaar aangeleverd te krijgen? Geen probleem, ook dit verzorgen wij voor u.

U kunt dus steeds blijven werken met de materialen waar u al jaren mee werkt. Pompen alsook frequentiegestuurde pompen, filters, backwashkleppen, aterbehandelingsystemen, rolluiken en andere sturingen kunt u gewoon verder blijven gebruiken.

Wij automatiseren uw zwembad met standaard geïntegreerde alarmmeldingen via onze Mecodo IoT.