Met HydroStar kunt u écht zwemmen!

 Met de HydroStar-turbinezweminstallatie van BINDER veranderen zelfs kleine zwembaden in fitness- en wellnessoases. Dankzij verschillende prestatieniveaus en speciale formaten evenals uitgebreide accessoires heeft de klant talloze ontwerpopties.

Veel zwembaden zijn vanwege hun kleine formaat nauwelijks geschikt voor duurzwemmen. Met pompgestuurde tegenstroomsystemen werd geprobeerd dit nadeel te compenseren. De stroming van die systemen is echter te zwak om doeltreffend te kunnen trainen. Bovendien wordt het lichaam eenzijdig belast.

Daarom heeft BINDER de HydroStar-turbinezweminstallatie ontwikkeld. Deze laatste is uitgerust met gelijkstroommotoren en turbines, en genereert een krachtige, brede stroming. Hierdoor kan de zwemmer zich op zijn techniek concentreren, omdat hij niet bezig is met het behouden van zijn evenwicht. Zelfs in een zwembad van 2 x 4 meter kunt u nu echt zwemmen.

HydroStar is buitengewoon zuinig in energieverbruik, vereist weinig onderhoud en is geschikt voor een gewone huishoudelijke stroomaansluiting. De sterkte van de stroming kan eenvoudig worden aangepast aan het individuele trainingsniveau met behulp van een piëzodrukknop of afstandsbediening. Er zijn turbines met zes prestatieniveaus en twee speciale formaten. Aangezien BINDER combinatieschachten aanbiedt, kan de prestatie ook achteraf worden verhoogd. De keuze van de piëzodrukknop (vierkant of rond) is net zo flexibel als die van de kleur van de afdekplaten van de turbine.

HydroStar biedt ook aantrekkelijke accessoires bv. een aanraakscherm waarmee de stroming traploos kan worden geregeld en trainingsprogramma’s kunnen worden opgesteld. Voor een sfeervolle verlichting van het wateroppervlak biedt BINDER ook gekleurde led-spots. En een modern retrofitsysteem en een roestvrijstalen trap met geïntegreerde HydroStar maken installatie achteraf kinderspel. Beide modellen hebben dezelfde prestaties als de vaste uitvoering en kunnen snel gemonteerd worden door de vakman.

https://www.hydrostar-binder.de/be/