TPO FOLIE WATERDICHTING – Een kleurrijke folie met lange levensduur

TPO FOLIE WATERDICHTING – Een kleurrijke folie met lange levensduur

TPO staat voor de Thermoplastische PolyOlefinen gebruikt in dit membraan, die zorgen voor een uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen, doorscheurweerstand en slijtvastheid. De folie voldoet aan de eisen wat betreft hygiëne, gezondheid en milieurespect. Het voornaamste voordeel van deze vijverfolie is dat deze verkrijgbaar is in verschillende kleuren zodat men kan kiezen in functie van omgeving en gewenst effect. De speciale RVS-flensen voor toepassing doorvoer in TPO (in combinatie met de Bright Power-verlichting van Pond Technics) geven een zeer exclusieve uitstraling.

 

TPO FOLIE WATERDICHTING – Een kleurrijke folie met lange levensduur

De Thermoplastische PolyOlefinen gebruikt in dit membraan maken het uiterst bestendig tegen externe weersinvloeden en tegen veroudering. Het TPO-membraan bevat geen chloor en geen weekmakers. Het blijft flexibel en soepel en is gemakkelijk te recycleren. Het membraan heeft een uitstekende chemische en mechanische weerstand, alsook een uitstekende weerstand tegen hoge temperaturen, doorscheurweerstand en slijtvastheid.

De membranen worden met hete lucht aan elkaar gelast waarbij de bovenste en onderste laag samensmelten tot een 100% homogene lasnaad. Dit zonder gebruik te maken van vlam, tapes, reinigingsmiddelen of kleefmiddelen, wat bijdraagt tot een lage ecologische voetafdruk.

De TPO-folie bevat geen enkele component die een gevaar zou kunnen vormen voor de baders. De folie voldoet aan de eisen wat betreft hygiëne, gezondheid en milieurespect.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat men kan kiezen in functie van omgeving en gewenst effect.

Speciaal voor de TPO-folie zijn er RVS flensen in hoogwaardige kwaliteit beschikbaar om de doorvoeren te plaatsen. Deze flensen in combinatie met de Bright Power-verlichting van Pond Technics geven een zeer exclusieve uitstraling.