Met HydroStar verandert uw zwembad in een fitnesscentrum

Veel huiseigenaren hebben een eigen zwembad, maar gebruiken het nauwelijks omdat ze zeer frequent moeten wenden. Nu bestaat er een eenvoudige manier om van deze zwembaden een echte fitness- en wellnessoase te maken: de unieke HydroStar turbine-zweminstallatie van BINDER. Het systeem is duidelijk krachtiger dan door een pomp aangedreven systemen en kan gemakkelijk achteraf worden ingebouwd.

Bij het zwemmen worden meer spiergroepen geactiveerd dan bij aerobics, en het is twee keer zo goed voor het hart, de bloedvaten en de botten. In tegenstelling tot veel andere sporten is zwemmen ook zeer goed voor mensen met sportletsels, gewrichtsproblemen of obesitas. De HydroStar turbine-zweminstallatie van BINDER is ideaal voor zwemtraining, omdat ze een brede krachtige stroming produceert. HydroStar is beschikbaar in zes prestatieniveaus met volumestromen van 160 tot 550 m3/u en in twee speciale maten.

De stromingssterkte van de turbine-zweminstallatie kan gemakkelijk worden ingesteld met een afstandsbediening of de gratis app die beschikbaar is in de Google Play Store. Eigenaren van bestaande HydroStar-systemen moeten hiervoor eventueel nog de besturing laten aanpassen. Uithoudingszwemmen, wellnessbehandelingen, aquarobics of aquabike? De turbine-zweminstallatie kan op vele manieren worden gebruikt.

Eigenaren van bestaande zwembaden kunnen HydroStar snel achteraf laten inbouwen door een erkende dealer. BINDER heeft daarvoor een modern ontworpen inhangsysteem ontwikkeld dat aan de rand van het zwembad wordt gehangen en onder de randstenen kan worden bevestigd. Dit modern ontworpen retrofitsysteem gaat harmonieus op in de omgeving, en heeft dezelfde functies en prestatiekenmerken als de vaste versie.

Een ander voordeel van HydroStar ten opzichte van conventionele tegenstroominstallaties is de hoge energie-efficiëntie: de installatie heeft slechts 20 tot 50 procent van de stroom nodig die door een pomp aangedreven systemen verbruiken.

Meer weten? Ga naar https://www.hydrostar-binder.de/be/.