Voortaan zijn alle Pentair-producten met PIP-punten compatibel met PIP-scanner.

PIP Scanner is de mobiele app van Pentair. Het is het ideale hulpmiddel om productiviteit en efficiëntie te verhogen. PIP-scanner vereenvoudigt het leven van de zwembadprofessional dankzij zijn vele functionaliteiten die de verkoop en het onderhoud van de producten gemakkelijker dan ooit maken.

De app werd eind mei 2018 gelanceerd in Europa en wordt al gebruikt door honderden professionals (zwembadbouwers, kleinhandel, verdelers…) in meer dan tien Europese landen. De app werd bovendien bekroond met de 1ste prijs in de categorie “Smart Pool” bij de uitreiking van de innovatieprijzen op de beurs Piscine Global, het grootste internationale zwembadevenement.

Vandaag staat PIP Scanner voor duizenden scans van TradeGrade-producten, honderden verlengde garanties, gepersonaliseerde certificaten voor de consument, en  honderdduizenden punten gespaard door leden van het Partners Incentive Program (PIP).

Voortbouwend op het succes van PIP Scanner kondigt Pentair bij de lancering van versie 2.2 aan dat de app, die reeds compatibel was met de meeste TradeGrade-producten, dat nu ook is met alle producten met PIP-punten. Alle producten krijgen nu PIP-codes om te scannen ter vervanging van de gebruikelijke blauwe kaarten op de verpakking. PIP-punten verzamelen verloopt vanaf nu 100% digitaal.