Nieuw bij TSPH

TSPH is een Europese bedrijvengroep die actief is in de zwembadsector sinds 2020. Grote spelers in de sector die deel uitmaken van de groep zijn LPW Pools, Covrex® en Walter Pool.

Covrex®
Covrex® breidt zijn assortiment van kwalitative, automatische rolluiksystemen uit. De afdekkingen worden boven het water gemonteerd en zijn compatible met alle soorten zwembaden.

Walter Pool
Walter Pool vernieuwd zijn het bestaande product WaluDeck naar WaluDeck Flat! WaluDeck ken je vast wel als een mobiel terras. Het vernieuwde WaluDeck Flat werkt volgens hetzelfde principe maar heeft een maximum aan isolatie en een minimum aan volume. Dit nieuwe product belooft een redder in nood te zijn voor kleine tuinen of beperkte ruimtes. WaluDeck Flat is snel en makkelijk te assembleren, en heeft een zeer kort leveringstermijn.

Ook PoolShelter is een nieuw product bij Walter Pool! Deze overkapping is ideaal om het  zwemseizoen te verlengen. Deze moduleerbare overkapping bestaat uit massief polycarbonaat en is uiterst veilig en voor elk soort zwembad te gebruiken. Levering in kit, zeer makkelijk te assembleren.

Meer info:

TSPH BVBA
Nieuwlandlaan 87-B436
3200 Aarschot

+32 (0)16 553 770
www.tsph.com