Nieuwe high-class standaard bij Speck: Badu Delta en Badu Delta Eco VS

Efficiënte curves. Spectaculaire details. Tijdloze kwaliteit. Uniek design. Dat is waar Badu voor staat. Meer dan ooit tevoren, komt dit tot uiting in de nieuwe Badu Delta. Deze kleinere versie van de Badu Profi is speciaal ontwikkeld voor het high-end privaat zwembad en biedt de professionelen een exclusieve pomp in het hoogste segment.


Een lagere stroomopname, een hogere werkingsgraad en een uiterst stille werking, dat zijn de troeven van Badu Delta. De high-efficiency-technology van deze nieuwe hydrauliek binnen de Badu familie wordt gecombineerd met onderhoudsvrije topmotoren, voorbodes van de IE4 Premium klasse. De Badu Delta heeft ook een opmerkelijk nieuw design en een transparant deksel met LED – verlichting, innovatief binnen de sector.

De standaard pomp wordt aangeboden in vijf verschillende types, telkens in monofasige of driefasige versie verkrijgbaar. Daarnaast biedt speck de energie-efficiënte versie met permanentmagneetmotor en ingebouwde frequentiesturing, de Badu Delta Eco VS. Deze heeft een motordisplay met intuïtieve sturing, maar kan ook extern aangestuurd worden over potentiaalvrije contacten. Bijvoorbeeld met de Badu Eco Logic.

Kenmerken :
– Onderhoudsvrije motor met High-performance kogellagers en edelstaal as.
– Nieuwe hydrauliek.
– Bijzonder stil en efficiënt.
– Transparant deksel met LED verlichting.
– PVC – aansluitstukken
– Verzonken aflaatstop, kan niet afbreken.
– Hogere debieten bij lager energieverbruik.

De Badu Delta is binnen België exclusief verkrijgbaar bij Speck Pompen België.

 

 

 

Voor meer info, contacteer ons via [email protected]

Speck Pompen België
Bierweg 24
9880 Aalter
www.speckpompen.be