Nieuwigheden

Technische hoogstandjes, gloednieuwe zwembadaccessoires en meer … Ontdek snel wat er nieuw is in de sector! 

Zodiac RS 0800 SPABOT™ 
SPABOT™ is de allereerste automatische reiniger voor residentiële spa’s. Dankzij de oplaadbare lithium-ion batterij werkt deze sparobot draadloos en kan je gedoe met kabels en snoeren vermijden. SPABOT™ is speciaal ontworpen om efficiënt de bodem en zetels van de spa te reinigen binnen slechts 60 minuten. Het programma zorgt ervoor dat elke hoek en elk gaatje grondig wordt aangepakt. Met zijn lichte gewicht van 2,5 kg is de SPABOT™ bovendien zeer gemakkelijk te hanteren en te verwijderen uit de spa.

Het doorzichtige venster maakt het eenvoudig om te zien hoeveel vuil er is opgevangen. Van bovenaf heb je toegang tot het filterhuis wat het verwijderen van vuil vergemakkelijkt.
www.zodiac-poolcare.com

Logyconcept3D: de software om je sales te boosten
Logyconcept3D is een software waarmee je op een eenvoudige manier 3D-renders maakt van je projecten met augmented reality. Op deze manier kan je de klant een goed beeld geven van wat hij van zijn zwemproject mag verwachten. Logyconcept3D is al meer dan 10 jaar een favoriet onder Franse en Franstalige zwembadspecialisten en steekt nu de grens over naar de rest van Europa met een vertaling in het Engels, Duits, Spaans, Italiaans en Portugees.

De vorm van het zwembad, het type ladder, de bekleding, de (natuurlijke) verlichting, het dek, de afdekstenen … Je kan de zwembadprojecten realistisch uitwerken tot in het kleinste detail. In de Logyconcept3D-catalogus vind je o.a. materialen, texturen, apparatuur en accessoires van Renolit, Rosa Gres, Poolstar en Moduland om een indrukwekkend realistische rendering te creëren.
www.logyline.com

Designschermen voor terras en balkon 
De kleur en textuur van een schermdoek kunnen een geweldige sfeer creëren op het terras of balkon van je klanten. Afhankelijk van de helderheid en tint, kunnen subtiele kleurnuances, patronen en structuureffecten een speciaal effect toevoegen aan de buitenruimte. Als vooraanstaande fabrikant van hoogwaardige schermdoeken met bijna een eeuw aan ervaring in de textielproductie, biedt Markilux met hun nieuwe ‘Collection one’ een ongekende diversiteit aan trendy patronen en bewezen klassiekers.

Bij het ontwerpen van deze geavanceerde collectie schermdoeken werd er veel aandacht besteed aan de behoeften van klanten en toekomstige trends in interieurdesign, mode, architectuur en tuinbouw. Het resultaat is een prachtige collectie schermbespanningen met meer dan 200 hoogwaardige doekdessins, verdeeld over drie categorieën. Naast stijlvolle stoffen met speciale effecten, biedt de collectie ook felle gestreepte patronen en blokstrepen in een retrolook, geweven in duurzame basismotieven.
www.markilux.com

Alpha SHS ventilatiesysteem
Het SHS ventilatiesysteem van Alpha Industries helpt je om de saunabeleving van de eindklant naar een hoger niveau te tillen. Dit slimme apparaat regelt het klimaat in de binnensauna en zorgt ervoor dat de temperatuur gelijkmatig verdeeld wordt door de koelere lucht van onder met de warme lucht van boven te mengen. Bovendien kan het apparaat elk normale sauna veranderen in een hete stoomsauna. De stoom blijft tevens langer hangen én is zachter voor het lichaam. Een ander voordeel is dat het toestel je meer laat zweten en de saunasessie nog stimulerender maakt. Verder voegt het SHS ventilatiesysteem ook Himalayazoutionen toe aan de lucht, wat een gezonde werking heeft op de huid en ademhaling waardoor jij je nog meer verfrist en verjongd voelt na elke sessie.Alpha SHS is ontworpen als aanvulling op houtgestookte en elektrische kachels en wordt steeds achter de saunawand geïnstalleerd voor de veiligheid.
www.alpha-industries.eu

Aerodynamische OXO-bubbelafdekking
Tijdens de laatste editie van Piscines Global presenteerde CID Plastiques een nieuwe bubbelafdekking van hoge kwaliteit. Het gepatenteerde ontwerp van de OXO-bubbels zorgt voor meer duurzaamheid, een uitstekende isolatie tegen nachtelijke temperatuurdalingen,
en maakt de afdekkingen robuuster. Door de combinatie van de twee verschillende X- en
O-bubbels worden er uitzonderlijke fysische, thermische en mechanische prestaties verkregen.

De OXO-bubbelafdekking heeft een aantal voordelen, waaronder een betere weerstand tegen chemicaliën en uv-straling, een optimale wateropwarming, een verbeterde stabiliteit en een gegarandeerde levensduur van 5 jaar.
www.cid-plastiques.fr/en