AquaRite® UV LS van Hayward

Aquarite® UV LS is dé oplossing voor waterbehandeling! Deze innovatie combineert de drie meest effectieve desinfectietechnologieën: uv, zoutelektrolyse en hydrolyse. Het resultaat? Het zuiverste en veiligste water, een absolute must-have voor iedereen die waterkwaliteit serieus neemt!

DRIE TECHNOLOGIEËN IN SYNERGIE VOOR EEN UNIEKE DESINFECTIEPRESTATIE

Elektrolyse met een laag zoutgehalte
Met uv-technologie en hydrolyse creëert de lage-zoutelektrolyse het minimale chloorgehalte dat nodig is om het water perfect gedesinfecteerd en desinfecterend te houden. Deze synergie biedt onmiskenbare voordelen voor een veilige en gezonde waterbehandeling.

  • Ideaal badcomfort: met een ultralaag zoutgehalte, dus zonder de zintuiglijke nadelen van chloor (huid, ogen, haar). De pH-meting is betrouwbaarder dankzij de verlaging van het zoutgehalte, waardoor ook zwerfstromen worden beperkt. Vooral voor spa’s is dit zeer waardevol.
  • Besparing op onderhoud: zoutaankopen gaan omlaag van 3 of 4 g zout/liter naar 1,5 g/liter.
  • Gemakkelijker onderhoud: zwembad- of spawater kan rechtstreeks in het collectieve afvalwaterafvoersysteem worden geloosd, aangezien het zoutgehalte minder is dan 3 g zout/liter.
  • Geoptimaliseerde levensduur van de uitrusting: het risico op oxidatie van metalen delen van de zwembaduitrusting (trap, filters) wordt verminderd dankzij een zeer laag zoutgehalte.

Uv-technologie
Met uv-technologie, vaak gebruikt in grote openbare zwembaden, worden chlooramines geëlimineerd en nare geuren voorkomen. Twee krachtige 55 watt lampen vernietigen 99% van chlooramines, algen, bacteriën en micro-organismen, waardoor het water altijd perfect van kwaliteit is.

Hydrolyse
Deze technologie produceert vrije radicalen binnen een cel, waarbij actieve zuurstofderivaten ontstaan. Deze derivaten, gevormd door een reactie met water, zijn drie keer krachtiger in desinfectie dan gewoon chloor. Dankzij hydrolyse worden micro-organismen en bacteriën effectief geëlimineerd in het hydraulische systeem, zonder negatieve effecten op de huid en ogen.

Eén smart box om alles te controleren
Met de Aquarite® smart box heb je real-time controle over de waterkwaliteit, inclusief Redox-, pH- en vrije chloorgegevens. Dit apparaat voedt en regelt ook de uv-lamp, met een teller voor het aantal gebruiksuren.

Als het ware het brein van je installatie, biedt Aquarite® zeven controlerelais die filtratie, verlichting, desinfectie, pH-beheer en zelfs andere zwembad- en tuingereedschap van alle merken kunnen beheren, zoals warmtepompen en tuinbesproeiing.

Een groot pluspunt: verbinding op afstand
Voor degenen die hun apparatuur op afstand willen bedienen, vereenvoudigen de Poolwatch-applicatie en Google Home-compatibiliteit, beschikbaar als optie op Aquarite®, het zwembadbeheer verder. Via wifi of via ethernetverbinding, een aanzienlijk comfort voor eigenaars van tweede huizen.

Bezoek de website van Hayward voor meer informatie!

Meer info:
www.hayward-pool.co.uk