Nieuwtjes T&A

Rolluiksturing XL
Vanaf heden heeft T&A één universele sturing voor motoren t.e.m. 1000Nm. De stuurprint heeft nog steeds dezelfde functies en het installatiegemak van de bestaande en is bovendien 100% compatibel. We hebben echter een aantal optimalisaties doorgevoerd.

Zo kunnen nu (indien gewenst) beide kanalen van de encoder worden aangesloten voor een grotere nauwkeurigheid en kan een “plug-and-play” vermogen-module worden aangebracht voor het aansturen van motoren met grote vermogens. Verder is de snelheidsregeling geoptimaliseerd en werd de „master-slave“ functie uitgebreid. Tenslotte kunnen motorparameters ook vrij ingesteld worden (voor de pro’s) en kunnen daardoor de meest gangbare motoren op markt (inclusief deze van vele concurrenten) aangestuurd worden.

Kom alle details ontdekken op onze opleidingsdagen begin 2019!

Nieuwe sleutelschakelaar
De sleutelschakelaar voor de bediening van de AquaTop rolluiken heeft een nieuwe look. Naast de zwarte kleur is de schakelaar met IP 55 graad zowel verkrijgbaar voor op- als inbouw. Daarenboven blijft de bediening van het rolluik via domotica, pool-control-systeem en afstandsbediening mogelijk.

Verdere productautomatisatie
Alle lamellen met een breedte van 60mm worden ondertussen ultrasoon gelast. Vanaf maart zullen ook de bredere lamellen “Premium Clean Profile” voorzien worden van een gelaste einddop. Op die manier willen we de levertijden voor standaardafdekkingen tot 7m breed verder inkorten tot 2 weken.

www.t-and-a.be