Nog meer zwemplezier met HydroStar

Er is nieuws van de uitvinder van de turbine-zweminstallatie HydroStar: Voor het komende zwembadseizoen brengt BINDER niet alleen een app op de markt waarmee individuele trainingsprogramma’s kunnen worden ingesteld. De onderneming biedt ook een fraai verlichtingssysteem dat voor een heel bijzondere sfeer in het zwembad zorgt.

Het nieuwe LED-verlichtingssysteem laat uw zwembad oplichten in de kleuren rood, geel en blauw. Het licht kan zo worden ingesteld dat alle drie de kleuren afwisselend verschijnen, of u kiest één kleur uit. De verlichting beschikt bovendien over een dimfunctie, waarmee de lichtintensiteit (2200 Lumen/m) naar wens kan worden geregeld. Het verlichtingssysteem wordt bediend met de meegeleverde afstandsbediening of met de nieuwe app.

De app stelt de gebruiker niet alleen in staat om de verlichting te regelen, maar ook om de stromingssterkte nog fijner af te stellen en optimaal aan te passen aan zijn prestatieniveau. Bovendien kunnen individuele trainingsprogramma’s worden aangemaakt. Het programma voor tablet en smartphone is vanaf het voorjaar gratis beschikbaar in de Google Play Store.

Dealers kunnen HydroStar niet alleen in nieuwbouwzwembaden, maar ook snel en eenvoudig in bestaande zwembaden installeren. Hiervoor heeft BINDER een modern ontworpen retrofitsysteem in het programma, die in enkele eenvoudige stappen aan de rand van het zwembad kan worden bevestigd en zich harmonieus in de omgeving integreert. Het retrofitsysteem biedt dezelfde prestaties en dezelfde functies als de vaste HydroStar-uitvoering.

De innovatieve turbine-zweminstallatie is niet enkel krachtiger dan traditionele tegenstroominstallaties, maar ook onderhoudsvriendelijker en energie-efficiënter: HydroStar verbruikt slechts 20 tot 50 procent van de stroom die pompaangedreven systemen nodig hebben.

www.hydrostar-binder.de/be/