NIVEKO EXCLUSIVE Line: bouwkundige overloop monoblok in beton

NIVEKO biedt bouwkundige monoblokbaden op maat met robuuste wanden en bodem in beton. Met een NIVEKO bad kan je van standaard tot designmodellen bestellen.

De EXCLUSIVE lijn omvat dé meest ultieme, uitermate innovatieve bouwwijzen van overloopzwembaden op de Europese markt alsook zeer exclusieve mogelijkheden en opties die momenteel enkel beschikbaar zijn in prive- en openbare zwembaden. De belangrijke nadruk ligt niet alleen op de kwaliteit, maar ook op het architecturaal ontwerp en allerhande vooruitstrevende innovaties. Deze categorie van overloopzwembaden voldoet aan de eisen van zelfs de meest veeleisende klanten én architecten en gebruikt alle capaciteiten en innovaties van het bedrijf NIVEKO.

Het toepassen van hoogwaardige, exclusieve materialen en zeer geavanceerde technieken is merkbaar in elk fijn detail.

Eén van de vier overloop versies is de NIVEKO Type Advance.

Enkele jaren geleden presenteerde NIVEKO met enige trots de eerste, en nog steeds het enige Europese overloopzwembad met een verlijmde overloopsteen op een gewapende, gegoten betonnen geïntegreerde balk. Deze gelijmde constructie weerstaat alle extreme weersomstandigheden.
De overloop kan alsook worden uitgevoerd in topkwalitatief roestvrij staal. De combinatie van roestvrij staal met de hoge NIVEKO kwaliteitsstandaard van het zwembad vormt een uitstekende keuze voor elke gebruiker die van sterke en robuuste materialen houdt.

NIVEKO won met glans met type overloopzwembad de wedstrijd in 2012.

www.niveko-pools.com